Wiatjcie

Ja dzisiaj później... odpalam a tu takie cudne wieści!
Archea, Kasia Gratuluję i wierzę że bladziochy lada dzień pociemnieją!!!!!
Aschlee skonsultuj tą ranę, bo to nie ma żartów...
Lisica Zaglądaj tu do nas jak najczęściej!
Shawty to jak rodzice m są nad morzem to może zrób mu niespodziankę i go u nich odwiedź

Masz jak z tamtąd dojechać do pracy rano? ( no ewentualnie jutro) Uważam że byłaby to świetna niespodzianka dla niego, a zarazem zwiększenie szans na powodzenie tego co już zaczęliście wczoraj...

Także głowa do góry i pomagamy szczęściu !!!! Ja ze swojej strony proponuję kciuki &&&&&&&&
Majdaczek To super że braciszek się cieszy !
Ja od rana ganiam - dziś w lidlu były fajne kurteczki softshell i pojechałam zapolować. Powiem Wam że ja czegoś takiego jescze nie widziałam 10 min. przed otwarciem sklepu było pod drzwiami ok 50 osób, a jak otworzyli to chyba z 200. Generalnie bałam się zbliżać do koszy bo tłum z tyłu napierał i bałam się , chociaż to wczesna ciąża że zgniotą moją fasolkę... więc tylko sięgałam z daleka i ewentualnie jak ktoś coś porzucił to oglądałam. Jednak łowy owocne, bo kupiłam sobie mężowi i córci oraz teściowi i bratanicy. Cena przystępna i jakość dobra. Później jeszcze sprawy urzędowe p;ozałatwiać i do domku. Dopiero teraz zjadłam porządne śniadanie.