reklama

Starania od wiosny/lata 2014

reklama
shawty nie odpuszczaj, Ja bym nie odpuściła :) Pamiętam, że też nie raz musiałam prawie "stanąć na głowie", żeby przytulanko było :) Trzymam za Was kciuki, żeby Wam się jednak udało spotkać. A jak nie, to w sobotę też możecie spróbować, bo pisałaś, że owu w piątek, to przecież po też jest szansa.
Już Cię nie męczę, ale i tak trzymam kciuki, żebyśmy za niedługo na tym wątku wszystkie rozmawiały tylko o naszych ciążowych dolegliwościach :tak:

Majdaczku, jak możesz mi mówić, że mnie męczysz...nie ładnie <klaps> ;)
Ja sama nie wiem...jak możesz to spojrz na wykresik z OF który jest pod postem :) i powiedz co o tym myślisz/; )

Aschlle też chętnie bym teraz posiedziała w domku :(

shawty tak szczerze mówiąc, to skok temp. miałaś już wczoraj, czasem ovufrend wyznacza owu dopiero po paru dniach, więc mierz dalej temp. i zobaczysz, co Ci zaznaczy. A w poprzednich cyklach, w który dzień cyklu miałaś owulację?

2014_08_28_12_27_20_AELM446_0_sht01_A1_PDF_XChange_Viewer.jpg

Jeśli coś zobaczysz z tego zdjęcia to masz tam wszystko ;)
Tutaj też miałam w sumie dziwnie..ale cykl był taki spokojniejszy :)
Jak nie będziesz mogła rozczytać to Ci napisze.

PS. Widzę, że słabo widać...Teoretycznie zaznaczyło mi ovu w 15dc. Przy cyklach 26dniowych.

Załączniki

• 2014_08_28_12_27_20_AELM446_0_sht01_A1_PDF_XChange_Viewer.jpg
    2014_08_28_12_27_20_AELM446_0_sht01_A1_PDF_XChange_Viewer.jpg
    21,8 KB · Wyświetleń: 44
shawty to może też teraz będziesz mieć ok. 15dc, czyli w sobotę. Nic Ci nie pozostało jak tylko poczekać, aż ovufrend zaznaczy Ci sam owulację. Ja temu w ostatnim moim cyklu zostawiłam te wykresy i mierzenie temperatury, bo mnie dobijało właśnie to czekanie i myślenie, czy na pewno wtedy była owu, czy może dopiero będzie. Pamiętam, że w przed ostatnim moim cyklu, ovufrend zaznaczył mi owulacje, a potem po dwóch dniach zmienił i przestawił na dwa dni później. I to mnie wtedy wkurzyło i postanowiłam, że mam gdzieś całe wykresy, bo tylko mieszają mi w głowie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry