reklama

Starania od wiosny/lata 2014

Dzięki dziewczyny za Wasze spostrzeżenia, a bardziej za Wasze historie. Wiem decyzję podejmę sama i chyba jednak zrezygnuję a tłumaczyć się nie będę. Są ważniejsze rzeczy faktycznie :-) Jeszcze się z tym prześpię.

Beata - cieszę się, że masz taką siłę. Walcz kochana, w końcu Ci się uda!

Dobranoc wszystkim!

reklama
Witam sie z rana. Z mnie znow ziab straszny.Ciemno,zimno i brak weny na wszystko...nic tylko zostac pod cieplym kocykiem.Milego dnia kochane.

Beata kochana ciesze sie ze sie odezwalas i postanowilas walczyc :tak:

Butterfly brzuszek sliczny :tak:

Butterfly brzuszek super:-)

Shawty u mnie też zimno ale ja niedaleko od Ciebie..

Ashlee tak kocyk by się przydał :-) póki co w pracy jestem i kawkę popijam..

Beata trzymam kciuki,nie poddawaj sie

reklama
Cześć Kochane moje:***
Jussastar, ja uważam podobnie jak dziewczyny, ciąża to jednak czas kiedy powinnaś zadbać o spokój , czas dla siebie i fasolinki, kolejna praca, to większy stres, przemęczenie, a to niczemu dobremu nie służy... Wiem, że kasa jest ważna... bo bez niej trudno, ale w tej chwili są jednak ważniejsze rzeczy:) Trzymam kciuki za to żebyś podjęła dobrą decyzję, porozmawiaj na spokojnie z mężem i wspólnie się zastanówcie:)
Grubson trzymam kciuki za Twoje decyzje;))) Myślę, że faktycznie jak odpoczniesz, będziesz mniej zestresowana, to i ciąża spokojniej przebiegnie:) :*
Aschlee jak tam Twoja ręka??? Byłaś u lekarza?
Beatko bardzo mocno Ci kibicuje!!! trzymaj się kochana i czasem zajrzyj do nas:) :*
Shawty u mnie słonecznie ale też zimno...:(
Ja kolejny dzień wstaje przed 6... coś mojej małej się poprzestawiało i wstaje razem z tatą...;/ ehh nie wyspałam się, a codziennie sobie obiecuję, że się zdrzemnę w południe jak mała pójdzie spać... a tu nigdy nie ma czasu...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry