Hankaa
Fanka BB :)
Kiedy testujesz?Ja przerwa, bylo owu wiec wieczory przeznaczam na seriale
teraz progesteron biore, a potem test, zeby zobaczyc, czy odstawiam czy biore nadal...
ale nie nakrecam sie, bo potem rozczarownie bardzo boli
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kiedy testujesz?Ja przerwa, bylo owu wiec wieczory przeznaczam na seriale
teraz progesteron biore, a potem test, zeby zobaczyc, czy odstawiam czy biore nadal...
ale nie nakrecam sie, bo potem rozczarownie bardzo boli
Oj, jeszcze troche, dopiero w kolejny piatek koncze progesteron i musze zrobic testKiedy testujesz?
Z tymi testami jest różnie, najlepiej betaOj, jeszcze troche, dopiero w kolejny piatek koncze progesteron i musze zrobic test
Wlasnie zadalam pytanie jaki test jest najlepszy, moze Wy cos doradzicie, konkretna firma i nazwa
Dzieki
pozdrawiam w ta deszczowa aure
Tak też to miałamA no to ja mam coś innegood trzeciego dnia cyklu przez 5dni, trzy razy dziennie
13 dcJak dziewczyny starania?![]()
Był np. Poniedziałek o to dziś musimy się kochać. Wiadomo czerpałam z tego przyjemność bo bardzo kocham mężusia ale było to pod jakąś tą presją bo dziś musimy.13 dcObraliśmy metodę inną, nic na siłę, nic pod presją poprostu wtedy kiedy mamy ochotę czyli wychodzi nam codziennie
. Wcześniej liczyliśmy kiedy wypada ten dzień i w które dni się kochać, metoda co dwa dni itd.
dziewczyny hej,Tak też to miałamsą dwa rodzaje tego
Sluz plodny z nitkami krwi świadczy o tym, ze pecherzyk dominujacy moze naciskac na naczynko krwionosne, ja tez tak mialam pare razy i stad wiem. Moze tez swiadczyc o tym:Dziewczyny mam dzisiaj 15dc.. wczoraj bardzo dużo śluzu płodnego a w tej chwili nitki krwi na papierze.. co to może być?
Dzięki kochana, no mam nadzieję że nic mi się tu nie rozkręci mocną krwią.Sluz plodny z nitkami krwi świadczy o tym, ze pecherzyk dominujacy moze naciskac na naczynko krwionosne, ja tez tak mialam pare razy i stad wiem. Moze tez swiadczyc o tym:
Niewielkie plamienie lub pojawienie się podbarwionych krwiście upławów w środku cyklu, poza terminem miesiączki może mieć wiele przyczyn, a jedną z nich jest krwawienie podczas owulacji, czyli wtedy, gdy z naszego jajnika uwalniana jest komórka jajowa, która później przemieszcza się przez jajowód do macicy. Krwawienie podczas owulacji nie jest niczym szkodliwym, ani nie świadczy o zajściu w ciążę. Około 3% kobiet dotyczy krwawienie podczas owulacji i zwykle jest bardzo delikatne.
To nic strasznego, gozej jakby byla to krew, a jak nitki to spokojnie, pewnie owu masz i super