Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Myślę, że to ginekolog zadecyduje kiedy możesz zacząć się starać ale najpierw organizm musi dojść do siebie. Na pewno nie od razu po ustąpieniu krwawienia. Bardzo Ci współczujęWitam, straciłam wczoraj pierwszą ciąże w 5 tygodniu. Czy któraś z was po ustąpieniu krwawienia starała się o kolejną ciąże ? Czy jest szansa, że kolejna ciąża będzie bez poronienia. Strasznie się boje teraz kolejnej ciąży
Pozdrawiam
Pewnie ze tak poroniłam w 6 tyg styczeń 22Witam, straciłam wczoraj pierwszą ciąże w 5 tygodniu. Czy któraś z was po ustąpieniu krwawienia starała się o kolejną ciąże ? Czy jest szansa, że kolejna ciąża będzie bez poronienia. Strasznie się boje teraz kolejnej ciąży
Pozdrawiam
Wiesz co, ja też doszukiwałam się w sobie różnych problemów. Też właśnie pierwsza ciąża i od razu poronienie, ale tak po prostu się stało i to nie w ogóle przeze mnie.. Oby kolejna ciąża była już tą zdrową i donoszoną trzymam za Ciebie kciukiDziękuje za słowa otuchy, pierwsze co pomyślałam po poronieniu, że już nie mam szans na kolejną ciąże zdrową skoro pierwsza ciąża i od razu poronienie. Myślę, że się nie utrzymała bo miałam problemy zdrowotne, nie wiedziałam o ciąży i brałam Dexak oraz maści przeciwbólowe na kręgosłup. Tak sobie to tłumacze, zobaczę co lekarz na kontroli powie.
Hej, również jestem po stracie. W poniedziałek 8+5, ciąża zatrzymała się na 6+5..Witam, straciłam wczoraj pierwszą ciąże w 5 tygodniu. Czy któraś z was po ustąpieniu krwawienia starała się o kolejną ciąże ? Czy jest szansa, że kolejna ciąża będzie bez poronienia. Strasznie się boje teraz kolejnej ciąży
Pozdrawiam
Ja poroniłam w 7 tygodniu, w maju 2021, w październiku byłam w ciąży i dzisiaj mam cudownego 9 miesięcznego synkaWitam, straciłam wczoraj pierwszą ciąże w 5 tygodniu. Czy któraś z was po ustąpieniu krwawienia starała się o kolejną ciąże ? Czy jest szansa, że kolejna ciąża będzie bez poronienia. Strasznie się boje teraz kolejnej ciąży
Pozdrawiam