reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
ojoj moja droga chyba sie nie rozumiemy. Naturalne sposoby konserowania żywności (kiszenie,zasalanie)to co innego a konserwanty to ***** i nie ma w nich nic czego bysmy potzrebowali.

Mineralna, a powiedz,bo pisałaś,że odstawiłaś hormony chodzi Ci o co o tabletki czy o coś innego ?

Tak . brałam cilest. antykoncepcyjne wzielma jedna po cyzm mój oswiadczył że możemy sie starac bo wcześniej był taki temat ale potem ucichł on miał duzo pracy konferencje prasowe niechciałam go męczyć itd a on 16 marca wrócił do tego i odstawiłam i sie staramy

u nas jest niby eko wiekszosci ale jak byscie widzialy co czasem zdarza sie w kurczakach to odechcialo by sie wam jesc czasem ich nawet dobrze nie doczyszcza i mozna tylko pawia strzelic

oblecha za chwile nic nie bedziemy mogli jesc chyba ze sami na balkonach bedziemy swinki krowki itp pasc kurczaczki po szafach chowac i w doniczkach pyrki sadzic i wszysko co zdrowe hihi kapuche same bedziemy deptac i pole ze zniwem na chleb orac sama zdrowa zywnosc to to co wiemy ze sami chodujemy czym karmimy bo tak to wszystko bysmy musieli odstawic i nie jesc bo tu konserwanty a tu emulgaroty a tu cukier a tu cos

Chyba pójde sie zdrzemnąć jakos mnie do snu ciągnie powieki opadają , w dodatku chora jestem a czeka mnie dziś duzo pracy hehe :)

będę ok 16:20

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry