reklama

Starania po raz pierwszy :)

oblecha za chwile nic nie bedziemy mogli jesc chyba ze sami na balkonach bedziemy swinki krowki itp pasc kurczaczki po szafach chowac i w doniczkach pyrki sadzic i wszysko co zdrowe hihi kapuche same bedziemy deptac i pole ze zniwem na chleb orac sama zdrowa zywnosc to to co wiemy ze sami chodujemy czym karmimy bo tak to wszystko bysmy musieli odstawic i nie jesc bo tu konserwanty a tu emulgaroty a tu cukier a tu cos
Ja gdyby sie okazało ze jestem w ciazy mam taki plus że rodzice maja działke i sadza fasolke, truskawki,ogórki,marchewke , borówki amerykanskie,porzeczki i pewnie wiele innych rzeczy wiec w razie czego mam owoce nie pryskane bułki i chleb umie sama zrobic ucze sie jako cukiernik ale na to tra miec sporo czasu.

reklama
nom sen teraz sie przyda wieczorem juz moze byc kiepsko ehh a ja nawet jak bym chciala dzis witamine S to i tak dupa bo mamy na kawalerce kumpla pare dni i nici z tulenia a ja od czasu @ mam taka chcice ze chyba musze dzis wieczorem wyslac kolego do sklepu tylko mysle po co zeby szybko nie wrocil haaaha:-D

ja jak narazie mam rzodkiewki szczypiorek ogolne ziolka miete itp a czasem w polsce zamawiam sobie swinke i potem daje do przerobki Kanibal hihi ze mnie ale no coz zycie taka natura a teraz chce pomidorki sobie zasadzic wczesniej mialam marchweki i pomidorki koktajlowe i prosto z drzewka zjadlam

Ostatnia edycja:
skoro Cię jajnik zaczął kłuć to być może owu masz już dziś ;-)

nom sen teraz sie przyda wieczorem juz moze byc kiepsko ehh a ja nawet jak bym chciala dzis witamine S to i tak dupa bo mamy na kawalerce kumpla pare dni i nici z tulenia a ja od czasu @ mam taka chcice ze chyba musze dzis wieczorem wyslac kolego do sklepu tylko mysle po co zeby szybko nie wrocil haaaha:-D

wyślij go po cukier WANILIOWY :biggrin2: tylko ma być waniliowy :D

Ostatnia edycja:
mineralka to zdecydowanie za wcześnie. Niepotrzebnie sie rozczarujesz i zasmucisz. Piczekaj sobie spokojnie, nie nakrecaj się.:-)

magd.a jeśli kolega okaże się ambitny to może wcale nie wrócic tylko szukac :)

pok no ja mowie ze irlandia to drogi kraj bo jak tutaj pracujesz to nic nie masz za darmo!!! Wczoraj w nocy mialam goraczke. dzis na wieczor ide do roboty i ani mysle isc do lekarza, bo bedzie mnie to kosztowalo majatek i nikt niczego mi nie zwroci!!!
A co do pisania na glownym watku o sprawach osobistych to aerleda juz wie co niektore tu mysla na ten temat, jak sie o tym pisze to trzeba przyjac na klate i glaskanie i lincz! rasta nigdy nie przepraszaj za to co myslisz, masz prawo do odmiennego zdania, po to jest to forum!

amen.

Mam nadzieje jutro owu :)

skad wiesz? Jesli wyliczone na podstawie kalkulatora w internecie i to po odstawieniu tabletek to nie jest to miarodajne. Kochajcie sie po prostu od dzis co drugi dzien i juz. Wieksze prawdopodobienstwo na zaciazenie jest dzien przed owu niz w dzien owu a plemniki dlugo zyja i dlatego co 2 dni jets ok.

Jedynie kalendarzyk a tak to na żywioł, co ma byc to będzie :)

co tzn kalendarzyk? kalendarzyk to wlasnie sluz, szyjka i temperatura. Masz na mysli, ze tylko notujesz kiedy masz okres? Po odtstawieniu tabletek musi Ci sie wszystko ulozyc i nie wiesz jak dlugi masz cykl, wiec kalkulatory internetowe na nic sie zdadza i kalendarzyk w formie notowania kiedy owu tez.

On pracuje jako kierownik, mieszkamy razem ja uczę się jeszcze ( ale wiem że dam rade nawet z dzieckiem skończyć szkołe a pozatym i tak chce potem iśc do LO wieczorowo bo szkoła zawodowa to nie było moje marzenie lecz siła
wyższa ) wieku mojego A niechce podawać ale jest miedzy nami róźnica wiekowa. ( i nie jest to 5 lat)

a czy Ty nie jestes przypadkiem to sama dziewczyna, ktora otworzyla watek "Wielkie pragnienie"? annachol? Bo wiekszosc informacji jest identyczna.

reklama
a czy Ty nie jestes przypadkiem to sama dziewczyna, ktora otworzyla watek "Wielkie pragnienie"? annachol? Bo wiekszosc informacji jest identyczna.[/QUOTE]

Nie. widocznie zwykły zbieg okoliczności

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry