soglam
Fanka BB :)
iwasek czy mi się nalezy to ja nie wiem...bo ja głupie mysli miewam,ze nie chce ,się nie nadaje,ze egoistka jestem,ze nie bede odpowiednio kochac i nie dobrze wychowam,ze juz jedną ciąze straciłam bo zle myslałam i ze teraz mam kare jak chce...eh wiesz wy takie zdecydowane chcące,nastawione na macierzysntwo...a ja taka nie zdecydowana,spanikowana,bo juz czas i pewnie kiedys bede załowała ze nie teraz i bede chciała jak teraz odpuszcze...eh same dylematy...wiec nie wiem czy mi się nalezy...chyba nie zasłużyłam...
a wy jwszystkie jak najbardziej...
Bigch to super ci się plan udał...
ja to nie robiłam takich palnowów chociaz nalezę do osób palnujących...ale kiedys nie wierzyłam w małzenstwo i go nie chciałam wiec nie palnowała...raczej studia,kariera,dobra praca,własna firma...dom z ogórdkiem wszystko po kolei...dzieci to długo nie chciałam...
a wy jwszystkie jak najbardziej...
Bigch to super ci się plan udał...
ja to nie robiłam takich palnowów chociaz nalezę do osób palnujących...ale kiedys nie wierzyłam w małzenstwo i go nie chciałam wiec nie palnowała...raczej studia,kariera,dobra praca,własna firma...dom z ogórdkiem wszystko po kolei...dzieci to długo nie chciałam...
Ostatnia edycja: