reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
hihihi dus dus :) Ja kupuję takie doobre cielęce. Mam zaufany sklep więc moge szaleć;-)

Co do sera...oscypek przekrojony i podsmażony (najlepszy grillowany) i do tego żurawina pyszotka:)

Parówek nie jadam wystarczy mi to co kolega mi powiedział bo pracuje przy tym w jaki sposób je robią. wiem że nie wszyscy ale nigdy nic nie wiesz

mineralka jeśli tak podchodzisz to w sumie większość produktów które można kupić to shit totalny. Konserwanty emulgatory itd. Surowe mięso bywa już preparowane i szprycowane chemią. Staram sie nie kupowac gotowizny i czytać etykiety...ale paróweczki to moja słabość:-D

hihi ogory kiszone juz dostane tutaj ale hmm pomyslmy ooo.. kapusta kiszona mnia mniam jejku az zglodnialam:-Di nasze swieze pieczywo i moj ukochnany pasztet z pudelka profit hihi serek wiejski grani ze szczypiorkiem ja chyba tirem wroce do szwecji:p

reklama
mineralka jeśli tak podchodzisz to w sumie większość produktów które można kupić to shit totalny. Konserwanty emulgatory itd. Surowe mięso bywa już preparowane i szprycowane chemią. Staram sie nie kupowac gotowizny i czytać etykiety...ale paróweczki to moja słabość:-D

Mój zawsze czyta co w tym jest , ale taka prawda ze z naszego ciała idzie zrobic 90 konserwantów program o tym leciał że z łez, włosów, potu , i innych mozna zrobić konserwanty wiec wiesz to wsumie jest potrzebne w miesie bo inaczje byśmy wszyscy wymarli konserwanty nie wszystkie sa złe

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry