Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
czuje sie taka senna a głowa jest taka ciężka że szok eh..Ja też mam leniucha dzisiaj;-)
Uśmiali się własnie ze w pracy
Umawiam się na spotkanie z klientem z Torunia zaproponował że nabędzie pierniczki . Zapytał jakie lubię...odpowiedziałam - zdaje się na Pana ,zapewne jest Pan znawcą PIERUŃSKICH TORNICZKÓW
Asiołku pierwsze co robię jak zasiadam w pracy to odpalam BB :-) Jestem nałogowcem!![]()

Ja chyba też już jestem nałogowcem.Przez godzinę nie miałam neta w domu, to pierwsze co mi przyszło do głowy:i co ja teraz zrobię bez BB
zamiast się martwić, że bez internetu to ja nie mogę pracować:-)Claudusia ja też taka senna jestem i to od kilku dni-przesilenie wiosenne daje się we znakiWłaśnie wróciłam z długiego spaceru z pieskiem.. i jakoś dziwnie się czuje nie wiem czy mnie jakieś choróbsko nie łapie..czuje sie taka senna a głowa jest taka ciężka że szok eh..
Asiol ja w przeciwieństwie do Ciebie podejrzewałam że coś się święci ale nie przypuszczałam że w Wigilie tylko przewidywałam sylwestra :-)
Mój były mąż oświadczył mi się w sylwestra więc przypuszczałam, że tym razem w sylwestra to nie nastąpi;-)Ale, że w wigilie też się nie spodziewałam,tym bardziej, że mieliśmy wtedy na wigilii całą moją i L.rodzinę więc byłam pewna,że tak na forum niebędzie nawet myślał o oświadczynach a tu proszę:-)Ojej dagne to pij dużo i wracaj szybko do zdrówka :-)Hej dziewczyny, właśnie wróciłam od lekarza.
Musiałam pojechać, bo doznałam takiego szoku jak rano przy oddawaniu moczu pojawiła się kropelka krwi że ho, ho... ;/
Strasznie mnie rozbolał brzuch w dolnej lewej części, więc w biegu do rodzinnego... babka nie chciała mnie zarejstrować, bo niby kolejka długa to poleciałam do doktora i się zapytałam czy mnie przyjmie, on że tak, to ja z wyrzutem do babki w rejestracji, że doktor przyjmie mnie i żeby nie utrudniała leczenia chorym! Zbadał mnie i stwierdził lekkie (na szczęście) zapalenie pęcherza i dróg moczowych... ;/ dostałam antybiotyk (Nolicin) co 12 godz i wit. C plus obfite przyjmowanie płynów... co chwile latam do wcjedyne co mnie pociesza, że nie powinno mieć to wpływu na owulkę (tak twierdzi rodzinny), a tabsy mam brać 8 dni, więc nie zaszkodzi w razie czego fasolce. Ale jednak mam przeczucie, że ten cykl będzie spisany na straty... a i kazał przebadać mocz mojemu mężowi.
Rany, przed chwila siusiałam (a raczej usiłowałam) i na papierze czerwony mocz.. ;/ szkoda, że wczoraj nie poszłam do tego lekarza...