reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
ja bede w 12dc dwa dni przed owulka chyb ze cos sie przesunie przez lot ale zobaczymym moze mi cos powie nic kochane ja uciekam i szykuje sie to wyjscia na pentla odezwe sie jakos jeszcze dzisiaj bynajmniej postaram was odwiedzac codziennie buziaczki kobietki

magenta pewnie szpilki bedziesz sciagac heheh wysokich lotow Ci zycze. U nas nawet adidasy kaza sciagac!
hera tj tu troche panienek ze slaska, to co stoi na przeszkodzie, zeby sie spotkac!?? W barze??

Jezu ja weekend zaczelam i do wczoraj oczywiscie piekna pogoda byla a dzis masakra -pochmurnie! A ja liste zakupow zrobilam i chcialam pochodzic a teraz mi sie nie chce!:-(

Na pewno się doczekasz :-) mój S oświadczył sie w Wigilię było pięknie .. ale jak na razie ślubu żadnego nie planujemy ponieważ brak funduszy z resztą zawsze marzyłam o tym żeby na moim ślubie był mój brzdąc ;-) tak żeby miał ze 2 latka i sypał płatki róż przede mną.. :-)

amalfi Ty też pochodzisz , ze śląska ?:>

u Nas ładnie.. ale mnie coś łepetyna boli, małego położę spać i też może się kimnę trochę, a potem pójdziemy na spacer, skorzystać z pogody :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry