reklama

Starania po raz pierwszy :)

Cześć dziewczyny z samego rana :-) ja już u małego :-)
My wczoraj jedynie po odpoczywaliśmy :-) ale na nic więcej siły nie mieliśmy :-) M. jest obolały po treningach weekendowych :-D

Pao.. mam nadzieję, że przytualnki będą owocne :-)

reklama
śniło mi się że się wszystkie spotkałyśmy, siedziałyśmy w jakimś barze i się śmiałyśmy...opowiadałyśmy o problemach z zajściem...no masakra jakaś...obsesja :-(

Hej laseczki:) ja też będę mykać, na uczelnie.
Ale zajęcia dziś mam z luźną babka, więc na bank się odezwę zanim wrócę na mieszkanie :)
Hera, nakręciłaś się :D
Paolajn, owocnych przytulasków :) &&&
Do usłyszenia :)

Hej kobietki ja tak tylko na chwile przyszlam sie przywitac i jednoczesnie pozegnac hihi wlasnie sie spakowalam na wyjazd hihi biore tylko torebke:-D reszte i tak w polsce bede kupowac. mam nadzieje ze lot bedzie spokojny. i bede sie starac zagladac jak tylko bede mogla. ok 10 musze wyjsc juz na samolot mimo ze o 13 30 wylatuje:-) musze dojechac do centrum 20 min a potem kurcze autobusem na lotnisko 90 min i potem tam chwila i odprawa mam nadzieje ze szpilek mi znowu nie beda kazali zdejmowac:zawstydzona/y: juz normalnie za wami tesknie:-D:tak: tak wiec kochane zycze wam owocnych staranek i duzo slonka i milego dzionka:-D Buziale kochane

nie dziekuje zeby nie zapeszac dzis nawet do pracy mu sie nie chcialo jechac ale juz wczoraj jak sie kapalismy razem to juz mowil ze teskni a dzis rano dostalam tyle buziakow ze normalnie szok wyjsc z domu do pracy nie mogl. zaczynam sie stresowac przed tym lotem:szok: i non stop chce mi sie siusiu:-D no ale coz wypilam kawe zjadlam sniadanko i czekam na dzieisata i zeby wyjsc z domku. ja tez jeszcze nie wyjechalam a za moim ukochanym tesknie

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry