reklama

Starania po raz pierwszy :)

Doberek:)
Mag spokojnego lotu słoneczko:-)

CO do przesilenia to i ja jestem jakaś taka rozlazła. Rzadko zdarza mi sie zasnąc w ciagu dnia a ostatnio padam . Wczoraj miałam takie ambitne plany posprzatania mieszkanka...dooopa z tego wyszła. Zjedlismy obiadek i tak na chwilkę sie przytuliliśmy....obudziłam sie po 19.;-)
Zaklepałam sobie tydzień urlopu w maju . Ten najbardziej zawalony i stresujacy. Lepiej będzie w domku:-)

Pola widzę że działacie...trzymam &&&&&& :cool2:

reklama
Hej Wszystkim :-) ale się rozpisałyście musiałam dużo nadrobic ale jestem już na bieżąco :-) a co do przsilenia wiosennego to ja zdecydowanie je odczuwam wczoraj juz o 18 leżałam w łóżeczku pod kołderką i raz było mi zimno raz gorąco potem poszłam sie zrelaksować do wanny i jak wyszłam to było mi tylko i wyłącznie bardzo gorąco aż nie mogłam zasnąć, w tamtym cyklu miałam dokładnie to samo nie wiem co to ma oznaczać ..

Mam dziewczyny do was pytanie pisałam juz o tym że strasznie bolały mnie ostatnio jajniki w okolicach owulki ale to tak że mnie zginało w pół, mineło już jakieś 4 dni a ból dalej się utrzymuje ale juz jest mniej intensywny, przy oddawaniu moczu bolą oba, może miałyście tak albo wiecie co to może być?

U mnie w Krakowie piękne słoneczko ahh..:happy2: ale czuje że powietrze mroźne brr..

Claudusia miałam bardzo podobnie w tym miesiącu. Bolał mnie jajnik przed owulką i po. Zawsze czułam który jajnik "pracuje " w danym miesiącu ale w tym cyklu było baaardzo boleśnie. Z czego to wynika...nie wiem.

reklama
IWASEK ja też zawsze wiem który pracuje, w cyklu. Np. w poprzednim cyklu pracował prawy w tym lewy, tylko że w tamtym razem ból pojawił się ok popołudnia i do następnego dnia zanikł.. Z jednej strony to dobrze że wiemy kiedy mamy owulke bo wiadomo kiedy działać :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry