Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
W stolicy tez całkiem słonecznie choć jak jechałam do pracy to był przymrozek .
Claudusia ja w tym cyklu mam dokładnie to samo, też mnie jajnik kuje cały czas, raz mocniej raz słabiej ale ale o sobie znaćMam dziewczyny do was pytanie pisałam juz o tym że strasznie bolały mnie ostatnio jajniki w okolicach owulki ale to tak że mnie zginało w pół, mineło już jakieś 4 dni a ból dalej się utrzymuje ale juz jest mniej intensywny, przy oddawaniu moczu bolą oba, może miałyście tak albo wiecie co to może być?

Mój L. też mi się oświadczył w Wigilię - oczywiście wszyscy dookoła wiedzieli co się święci tylko nie jaNa pewno się doczekasz :-) mój S oświadczył sie w Wigilię było pięknie .. ale jak na razie ślubu żadnego nie planujemy ponieważ brak funduszy z resztą zawsze marzyłam o tym żeby na moim ślubie był mój brzdąc ;-) tak żeby miał ze 2 latka i sypał płatki róż przede mną.. :-)
A ja byłam w takim szoku i tak zaskoczona, że L. myślał nawet,że ja udaję, że się domyślałam tylko nie chcę się przyznać.A ja po raz pierwszy w życiu nie wyczułam pisma nosem ;-)
Ja to już nie umiem żyć bez Was i naszego wątku staraczkowego :-)