reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Witam wtorkowo dziewczynki:-)

W stolicy tez całkiem słonecznie choć jak jechałam do pracy to był przymrozek .

Oj IWASEK to Ty wcześnie do pracy szłaś bidulko:-( Teraz jest pięknie, słonecznie i coraz cieplej:-)

Mam dziewczyny do was pytanie pisałam juz o tym że strasznie bolały mnie ostatnio jajniki w okolicach owulki ale to tak że mnie zginało w pół, mineło już jakieś 4 dni a ból dalej się utrzymuje ale juz jest mniej intensywny, przy oddawaniu moczu bolą oba, może miałyście tak albo wiecie co to może być?
Claudusia ja w tym cyklu mam dokładnie to samo, też mnie jajnik kuje cały czas, raz mocniej raz słabiej ale ale o sobie znać:baffled:

Na pewno się doczekasz :-) mój S oświadczył sie w Wigilię było pięknie .. ale jak na razie ślubu żadnego nie planujemy ponieważ brak funduszy z resztą zawsze marzyłam o tym żeby na moim ślubie był mój brzdąc ;-) tak żeby miał ze 2 latka i sypał płatki róż przede mną.. :-)
Mój L. też mi się oświadczył w Wigilię - oczywiście wszyscy dookoła wiedzieli co się święci tylko nie ja:-DA ja byłam w takim szoku i tak zaskoczona, że L. myślał nawet,że ja udaję, że się domyślałam tylko nie chcę się przyznać.A ja po raz pierwszy w życiu nie wyczułam pisma nosem ;-)

magneta baw się dobrze w Polsce, zaszalej z psiapsiółkami żeby Ci lżej było tęsknotę znosić;-)
Paolian przyjemnych i owocnych przytulanek:tak:

A ja już zaliczyłam dłuuuugi spacerek z psami, wypiłam kawkę i zabieram się do pracy. Ale i tak będę pewnie co chwilę zaglądać:-DJa to już nie umiem żyć bez Was i naszego wątku staraczkowego :-)

Ja też mam leniucha dzisiaj;-)

Uśmiali się własnie ze w pracy :-D
Umawiam się na spotkanie z klientem z Torunia zaproponował że nabędzie pierniczki . Zapytał jakie lubię...odpowiedziałam - zdaje się na Pana ,zapewne jest Pan znawcą PIERUŃSKICH TORNICZKÓW
:sorry2:

Asiołku pierwsze co robię jak zasiadam w pracy to odpalam BB :-) Jestem nałogowcem! :-D

czesc dziewczyny
ale sie naczytałam ....... ha ha dajecie czadu strony szybko sie zapełniaja
czy ktoras z Was moze mi napisac jak dokladnie brac ten wisiolek bo słyszałam juz rozne opinie

reklama
Ta robota mnie wykończy psychicznie :-(

A właśnie...dziewczęta, co wiecie na temat zaburzeń cyklu spowodowanego intensywnym wysiłkiem fizycznym? Czytałam że jest to jakoś ze sobą związane, ale jak i w którą stronę to nie wiem. Posiada ktoś wiedzę na ten temat??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry