dagne - woda z duza iloscia cytryny i soki zurawinowe do tego dorzuć. Bardzo pomaga. Sa moczopedne po prostu.
wszystko spoko. Moze bolec przed owulacja jak pechol rosnie, w czasie owu jak pęka i po, bo uwalniajacy sie plyn drazni tkanki. Delikatne Bole moga trwac az do @. Ale zawsze powtarzam.. jesli Cie to niepokoi skonsultuj z lekarzem.
od 1 dc do owulacji. Po owulacji nie mozna, bo wiesiolek powoduje skurcze macicy.
Brak @ nie oznacza braku owulacji a brak owulacji nie oznacza, ze miesiaczki nie bedzie. Sa dziewczyny z cyklami ciagnacymi sie kilkadziesiat dni i owulacje maja, i sa takie co owulacji nie maja i maja @. Ja mialam poprzedni cykl bez owulacji i moje pierwsze pytanie do gina bylo to jak ja teraz @ dostane. Na co odpowiedzial, ze normalnie, ze nie ma zwiazku.
co z doniaą?
u mnie tez piekna pogoda! pozdrawiam laseczki!
Mam dziewczyny do was pytanie pisałam juz o tym że strasznie bolały mnie ostatnio jajniki w okolicach owulki ale to tak że mnie zginało w pół, mineło już jakieś 4 dni a ból dalej się utrzymuje ale juz jest mniej intensywny, przy oddawaniu moczu bolą oba, może miałyście tak albo wiecie co to może być?
wszystko spoko. Moze bolec przed owulacja jak pechol rosnie, w czasie owu jak pęka i po, bo uwalniajacy sie plyn drazni tkanki. Delikatne Bole moga trwac az do @. Ale zawsze powtarzam.. jesli Cie to niepokoi skonsultuj z lekarzem.
czesc dziewczyny
ale sie naczytałam ....... ha ha dajecie czadu strony szybko sie zapełniaja
czy ktoras z Was moze mi napisac jak dokladnie brac ten wisiolek bo słyszałam juz rozne opinie
od 1 dc do owulacji. Po owulacji nie mozna, bo wiesiolek powoduje skurcze macicy.
No przesadzić z aktywnością nie można :-) jak BMI spada Ci poniżej jakiegoś poziomu to brak @, czyli też brak owulacji.. ale jak wiadomo sport to zdrowie :-)
Brak @ nie oznacza braku owulacji a brak owulacji nie oznacza, ze miesiaczki nie bedzie. Sa dziewczyny z cyklami ciagnacymi sie kilkadziesiat dni i owulacje maja, i sa takie co owulacji nie maja i maja @. Ja mialam poprzedni cykl bez owulacji i moje pierwsze pytanie do gina bylo to jak ja teraz @ dostane. Na co odpowiedzial, ze normalnie, ze nie ma zwiazku.
co z doniaą?
u mnie tez piekna pogoda! pozdrawiam laseczki!
czas mniej wiecej tez taki sam.. Wpisałam w necie objawy a tu mi wyskakują stronki o klimakterium i menopauzie !! Mam nadzieję że mnie te objawy nie sa z tym związane bo to będzie dla mnie koniec świata.. chyba że to powikłania po antykonceptach..eh sama nie wiem,,
tylko skąd mi się ta nadżerka wzięła? Nigdy nie miałam żadnego zapalenia... A może tylko nie miałam objawów