reklama

Starania po raz pierwszy :)

wow, ale teraz można rozmaitości kupić chrześniakom :) te smoczki są bajeranckie :) można też tańsze znaleźć.
Ja dopiero co wyszłam z aromatycznej kąpieli :) jestem tak zrelaksowana, że ho, ho :D zastanawiam się co tu dziś oglądać w TV. Wyboru wielkiego nie ma ;p

reklama
Jezu!!! Ale wy zapylacie z tym pisaniem!!!!!!!!! Tyle stron masakra! I zadnej fasolki :-(. Za to mamy druga wiedzme, tzn wrozke:-D. To super, bo to zawsze jakas nadzieja... A ja zaczelam weekend i zamierzam robic nic, dwa dlugie dni, no moze jakis shopping! Nie zaszkodzi...

dzięki dziewczęta za pomysły odnośnie prezentu na chrzest. Na pewno coś wybiorę.
Też szukam pomysłu na dzisiejszy wieczór...niestety na przytulanki nie mam co liczyć :-( pozostanie mi książka...za to jak się już przeprowadzę to nadrobie wszystkie seriale, począwszy na sexie w wielkim mieście a skończywszy na dexterze :-)

laski. dzisiaj to przesadzilyscie! jestem bez szans, zeby wszystko przeczytac ale co nieco poczytałam i...

pok - u mnie jakos dziwne by bylo zeby obwodki zrobil sie brazowe bo ciaze wykluczam po @ jestem .... ilonica- moze zacznij obserwowac sobie sluz i obserwowac swoj organizm i wykonac te podstawowe badania czy jest owulka i pechcerzyk peka hormonki krew mocz usg

zrob test. miesiaczka w ciazy czasem tez wystepuje. Zrob test o jakiejkolwiek porze dnia, tylko nie pij za duzo przez dwie godziny przed testem.

a może pok by wiedziała czy warto, bo mnie sie wydaje że po spadku temp. to po ptokach

z tego co wyczytalam spadek temp byl tylko dzisiaj. Kwestia czy temp spadla do poziomu temperatur fazy fol czy jeszcze nie az tak nisko. W obu przypadkach cicha nadzieja jeszcze jest ale jesli temp osiagnela juz te najnizsze wykresowe poziomu to juz raczej nie a jelsi spadla tylko troche a np jutro utrzyma sie na tym samym poziomie lub odbije, to szansa jeszcze jest.
generalnie donia - ZROB TEST :)

ciesze sie, ze moglam pomoc :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry