reklama

Starania po raz pierwszy :)

no i co z donia??

a ciemne obwodki wokol sutkow sa jednym z objawow ciazy - o co kaman?

u mnie po weekendowo. goscie dalej sa i zaraz na jakas wycieczke pojedziemy. :)))

milego dnia!

ikonica - pamietaj ze wiesiolek tylko do owulacji. moze powododwac skurcze macivy, wiec po owulacji nie wolno.

reklama
Ilonka to nie jest trudne tylko wymaga znajomości samej siebie i odpowiedniego odczytywania sygnałów jakie wysyła Ci organizm. Myśle ze spokojnie bez napinki możesz szaleć z małżonem no chyba ze sama czujesz że coś może byc nie tak. Wtedy warto sprawdzić podstawowe rzeczy takie jak nasienie męża i jajeczkowanie u CIebie.

Pok zazdroszczę bo u mnie fajnie słonko grzeje i chętnie też bym się wyrwa ła z biura :-)
Miłej wycieczki zatem życzę.

Ostatnia edycja:
iwasek samo zajscie nie jest takie proste bop ja czytałam to w kazdym dobrym cylku przy wszystkim ok para ma szansę 40% na to że jajeczko się zagnieżdzi...:-)

pok - u mnie jakos dziwne by bylo zeby obwodki zrobil sie brazowe bo ciaze wykluczam po @ jestem .... ilonica- moze zacznij obserwowac sobie sluz i obserwowac swoj organizm i wykonac te podstawowe badania czy jest owulka i pechcerzyk peka hormonki krew mocz usg

jak donia się nie chwali to raczej nie ma II kreseczek i chyba trzeba nam czekac na wszystkie do kwietnia...

a mnie tak te jajniki bola jak mi lekarz ponaciskał..grrrrrrr nie cierpie tych badan...dobrze ze tylko raz w roku trzeba przez to przechodzic...:-)

iwasek samo zajscie nie jest takie proste bop ja czytałam to w kazdym dobrym cylku przy wszystkim ok para ma szansę 40% na to że jajeczko się zagnieżdzi...:-)

I że nie dojdfzie do samoistnego poronienia co podobno dość często sie zdarza .
Dlatego lekarze mówia że po roku bezowocnych starań powinno sie dopiero robic badania.

reklama
i znowu cisza na forum ;-) a ja kurde myślę jeszcze o co tego ginka zapytać :-D

jakiś dziś mam dobry humor chyba będę wieczorem płakać, bo aż mi za dobrze :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry