reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
magda cisza bo ja sie stram na przykład pracowac:-)...w pracy jestem i zamiast siedziec w papierach to podczytuje forum i się nie umiem skupic...i do tego te jajniki mnie tak bolą [po wizycie grrr

Soglam to co Ci ten dziurolog robił! Mnie pobolewał w trakcie badania i to przy mocniejszym ucisku a później nic nie czułam. Niestety ogólnie rzecz biorac to mało przyjemne wizyty:no:

Co do pracy to jak widać...staram się udawać że pracuję ;-)

najpierw przy palpitacyjnym uciskał mi przez brzuch i sprawdzął wszystko od góry i dołu a potem przy usg dopochwowym jak się dostawął do jajników to sobie je jeszcze dosuwał ręką zeby lepiej widac...i tak mnie teraz te jajniki bolą...grrrr,nigdy mnie tak po wizycie nie bolały...
jakos w piątek czy czwrtek miałam owulację wiec moze to jeszcze po niej sa wrazliwe jajniki a on mi je podociskał....grrr

Iwasek, soglam na pewno chcę zrobić cytologię i usg spr co się dzieję. Innych badań raczej nie przewiduję. :-) podpytać się też muszę o to klimakterum mojej matuli bo ona w wieku 26/27 lat przechodziła... a to chyba trochę źle.

magda to idz koniecznie i dobrze ze się zapisałaś zeby miec spokój a jak dopytasz o wszystko to juz nie bedziesz musiała sie o nic martwic...:)

no dobrze wszystko sprawdził ,pomierzył i orzekł ze w najlepszym porządku ma sie mój narząd rodny...:-)

reklama
Mam nadzieję że masz sprawdzonego gina i dobrze się Tobą zajmie. Ja straciłam prawie rok przez państwowych pseudo lekarzy.

Hera jeszcze napisz że jesteś jasnowidzem :-D

Rano moje kocię do mnie przylazło ,wgramoliło się na kołdrę(bagatela 9 kg futra) po czym usiał i zaczął mi masowac brzuch mrucząc. No nie chciało mi się wstawać:)
Popatrzyłam na Twój avatar Hera i mi sie przypomniało :-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry