reklama

Starania po raz pierwszy :)

ja juz testowalam wyszla 1 krecha i @ przyszla w ten sam dzien tzn jej zwiastuny ale sie rozkreci jeszcze takze nieuwaznie czytacie hehe :)

Paolajn poprosze mnie dac na 27 kwietnia :) pozostalym powodzenia - Donia kolej na Ciebie :

reklama
iwasek lekarz jest w porządku,jest blisko,ma bardzo dobry sprzet ,przyjmuje prywatnie ale tez na nfz wiec praktycznie z marszu mozna zawsze sie wbic do niego no i ma obycie...jedynie jak pierwszą ciąże poroniłam to powiedział ze tak bywa i mam sie nie martwic ,zbadał po czyszczeniu macicy stwierdził ze wszystko ładnie się zagoiło i następnym razem bedzie lepiej ale nie zalecił żadnych badan...zobaczymy jak tym razem zajdę...ale raczej u niego zostanę bo mam do niego zaufanie że robi dobrze i chce mi pomóc...

Dotka to szalejemy w kwietniu;-)

To bardzo dobrze Soglam że masz pewność i mu ufasz. Ja też mam dobrego lekarza więc jestem spokojna. A to bardzo dużo:-)

A tak na marginesie,była któraś z Was u wróżki? Ja jakoś sceptycznie podchodze do tego tematu ale dwa lata temu grałam na imprezie gdzie było wróżenie z kart. Podeszłam z ciekawości i powiem szczerze że dziwnie mi się zrobiło kiedy mi powiedziała o moim związku i tym co się w nim dzieje, o toksyczności. Powiedziała że będe miała dziecko-córeczkę.
Moja siostra zdjęła obrączkę a że to młody dzieciak to wróżka po rozłożeniu kart powiedziała że jakies przekłamanie bo widzi dwoje dzieci....
Niby się nie wierzy ale coś tam pozostaje w tej łepetynie.
Mojej prawie teściowej wróżka powiedziała że jedno z dzieci nie będzie miało potomstwa...oczywiście powiedziała to mojemu P i teraz jak się dowiedział o badaniach to wspomniał.
Powiedziałąm że wtedy był w innym związku i to ona nie chciała dzieci...i to widziała wróżka.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry