Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ojć to mało ciekawie donia jak miałas omdlenie. Odpocznij kobietko w domu. Co do przerwy w starankach...może na dobre nam to wyjdzie :-)
Hera ja CI nie tylko wyszyję ...tatuaż sobie strzelę jak się sprawdzi hehehehe
Co do wróżek to własnie ta wiedza jest zastanawiająca. Nie mówią ogólnikowo tylko wywalają CI konkrety z życia. Później człowiek chcąc nie chcąc główkuje.
Nie zamierzam już dowiadywać się co mnie czeka w przyszłości...co ma byc to będzie
MAG Ty nam czasem nie skisłaś przy tym bigosie????? :-)
DAGNE ja bym się wstrzymała troszkę z przytulasami w czasie infekcji. Lepiej wylecz sie kochana
IWASEk...ja Ci mówię że zafasolkujesz :-) donia...tulę mocno, bidulko nasza...odpocznij sobie, zrób domowe spa, czekolada i dobry film albo ksiązka ;-)
O matko, Hera, ty to serio jakieś 7 zmysł posiadasz ? ;p skoro każesz działać, to będziemy działać Iwasek, dołączam się do twojej myśli ja ci Hero zrobię komplet sztucznej biżuterii w jakim tylko chcesz kolorze, jak mi się sprawdzi
Dotka i Donia, miałam nadzieję, że przełamiecie brak fasolek, ale uszy do góry uda Wam się w kolejnym cyklu trzymam &&&&
Chyba,że jakaś nowa osoba zawita.. która ma testować na dniach.. bo marzec jeszcze się nie skończył ;-) no i któraś na początku kwietnia ma testować.. :-) to też będzie marcowe poczęcie :-)
Zobaczymy pozytywne nastawienie musi być chociaż obawiam się o ten pęcherz. Jeszcze tak nie miałam, ale na szczęście już objawy załagodzone w razie czego, będę miała na myśli Twoje wizje prorocze
Z obiadem dziś idę na łatwiznę - ziemniaczki opiekane i jajko sadzone. Nie mam ochoty dziś stać przy garach
a jeśli chodzi o wiek (bo doczytałam, że coś tam kombinujecie), to 22