reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Ojć to mało ciekawie donia jak miałas omdlenie. Odpocznij kobietko w domu. Co do przerwy w starankach...może na dobre nam to wyjdzie :-)

Hera ja CI nie tylko wyszyję ...tatuaż sobie strzelę jak się sprawdzi hehehehe

Co do wróżek to własnie ta wiedza jest zastanawiająca. Nie mówią ogólnikowo tylko wywalają CI konkrety z życia. Później człowiek chcąc nie chcąc główkuje.
Nie zamierzam już dowiadywać się co mnie czeka w przyszłości...co ma byc to będzie:)

MAG Ty nam czasem nie skisłaś przy tym bigosie????? :-)

DAGNE ja bym się wstrzymała troszkę z przytulasami w czasie infekcji. Lepiej wylecz sie kochana

Ostatnia edycja:
O matko, Hera, ty to serio jakieś 7 zmysł posiadasz ? ;p :) skoro każesz działać, to będziemy działać :) Iwasek, dołączam się do twojej myśli :) ja ci Hero zrobię komplet sztucznej biżuterii w jakim tylko chcesz kolorze, jak mi się sprawdzi :)

Dotka i Donia, miałam nadzieję, że przełamiecie brak fasolek, ale uszy do góry :) uda Wam się w kolejnym cyklu :) trzymam &&&&

Czyli już możemy podsumować marzec...ZERO fasolek:-(

Zobaczycie że na wiosnę nam zakwitną dobre wieści:-)

Madzia widzę że mamy podobne myśli;-)

Chyba,że jakaś nowa osoba zawita.. która ma testować na dniach.. bo marzec jeszcze się nie skończył ;-) no i któraś na początku kwietnia ma testować.. :-) to też będzie marcowe poczęcie :-)

Na mnie nie liczcie. Nie ma szans na fasolkę w tym miesiącu.

hihihi Hera widzę że będziesz naszym pozytywnym i optymistycznym forumowym zarażaczem!!!!! :-):-D

Ostatnia edycja:
reklama
Zobaczymy:) pozytywne nastawienie musi być :) chociaż obawiam się o ten pęcherz. Jeszcze tak nie miałam, ale na szczęście już objawy załagodzone :) w razie czego, będę miała na myśli Twoje wizje prorocze :D
Z obiadem dziś idę na łatwiznę - ziemniaczki opiekane i jajko sadzone. Nie mam ochoty dziś stać przy garach :)
a jeśli chodzi o wiek (bo doczytałam, że coś tam kombinujecie), to 22 :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry