Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
o pęcherz się nie martw, takie niewielkie zakażenia szybciutko się leczy- może to być dyskomfortowe ale nie groźne dla Twojej owulacji i fasolki.
ale sie usmialam az mi ze smiechu lezka poleciala no ja tez kwiecien to chyba pod koniec haha moje staranki bo raczej teraz nic nie bedzie z tego co bylo wczoraj i w dni plodne bedzie celibat bo sobie jutro lece papa hihi
ja dzis od rana stoje przy garach a wiecie jaka dzis mialam pobudke zeby mojemu M sniadanko zrobic uszczypnal mnie w tylek i z takim strache sie obudzilam ze hej i wyzwalam go bebelucha malego hihi:-) jak dobrze w koncu odejsc od tych garow;-) ja dzis obiadu nie robie moj J kupil sobie wczoraj zurek polski i obiad mam z glowy ja od wczoraj mam potrawke i luzik moge lezec brzuszkiem do gory ale pakowanie mnie jeszcze czeka i wyprasowanie sobie ciucha ale zabieram doslownie duperelki nie chce mi sie tastac znowu w tam ta strone wszystkiego a i tak w polsce wypale na zakupy
wszystkie jestesmy mlode i piekne a pozniej juz bedziemy tylko piekne hehe zreszta my zawsze bedziemy mlode tak jak sie czujemy tak bedziemy latajace ptaszki a jeszcze jak pojawia sie fasolki nowe to juz wogole bedziemy fruwac w oblokach