reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
ja nosze rozmiar 34-36 zalezy jak to rozmiarki sie sypia wiem wiem chuda jestem ale taka moja natura:-D
Iwasku- taka uhahana dzisiaj jestem chyba przez moje wczorajsze przytulanki albo przez to ze sobie jade na wakacje teraz tak sobie wlasnie pomyslalam ze jade bez mojego kochanego no ale potesknimy i bedzie ok

Pao.. mam nadzieje ze rodzice przyjmą to dobrze i wiesz, ze to ten jedyny. Ja w Twoim wieku myślałam, ze mam super odpowiedzialnego faceta, rzeczywistość była bardziej brutalna. Ale teraz wiem ze obecnego bym nie zmieniła na żadnego innego. Powodzenia ;-) a moze jakoś pogadalabys z rodzicami dyskretnie, sprawdzila co sądzą na ten temat. Buziaki

Moja mama (bo nie wiem czy pisałam kiedyś, że od 11 lat wychowywała nas sama), to bardzo chce być babcia, ale liczyła na moją starszą siostrę (30 l.), niestety coś się jej nie spieszy do macierzyństwa (podobna w 100% do ojca), więc teraz zaczyna liczyć na mnie :) w razie czego ma jeszcze mojego brata, ale lepiej żeby jeszcze poczekał przynajmniej z 3 lata (18 l.) :D
Oczywiście musiał być ślub, weselna huczna impreza i potem dzidzia, chociaż jakby było na odwrót to też by się cieszyła, jest rewelacyjna i bardzo tolerancyjna :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry