Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
hehe...no to już można coś wymyśleć w zależności od tego co ma sie w lodówce/szafkach ja miałam cos ala bigosik warzywny- trochę kapusty włoskiej, marchewki, kalafiora, kukurudza, cebulka pieczarki- to wszystko podduszone w sosie pomidorowym (plus kawałki kurczaka). Polecam
A tak poza tym...dziewczęta!! mam problem!! POMOCY
Za dwa tygodnie będę chrzestną...jakiś pomysł na prezent oprócz kasy i srebrnej łyżeczki??
wiecie co, tak sie rano umęczylam a teraz nie ma tego okresu, jakieś "brudy" tylko i dziwnie boli mnie brzuch. Kurcze martwię się, że to przez ten wiesiołek, brałam go pierwszy raz i pierwszy raz mi się tak zrobiło
a dziękuję Wam kochane za kciukasy, buźka sama mi się usmiechała jak czytałam że czekałyście na moje testowanko
A tak poza tym...dziewczęta!! mam problem!! POMOCY
Za dwa tygodnie będę chrzestną...jakiś pomysł na prezent oprócz kasy i srebrnej łyżeczki??[/QUOTE]
ja dałam mojej małej chrześnicy złotą bransoletkę z blaszką na której napisałam dedykację, moi bracia takie podostawali i nawet po 18 latach to miły prezent
dzieki :* syn... zawsze chciałam miec 1-sza coreczke.... ale i tak bede skakała z radosci pod sam sufit po przeczytaniu blogu cichodajki chyba wole miec synka dzieki