reklama

Starania po raz pierwszy :)

to w takim razie jeśli jakaś dziewczyna uwierzyła w moje przepowiednie, to niech pamięta o tym że jestem inżynierem a nie wróżką :) chociaż warto w coś wierzyć-choćby liczyć na łud szczęścia ;-)

reklama
A tak poza tym...dziewczęta!! mam problem!! POMOCY
Za dwa tygodnie będę chrzestną...jakiś pomysł na prezent oprócz kasy i srebrnej łyżeczki??
Wiesz co ja swoim chrześniakom kupiłam takie wypasione leżaczki Fisher Price - mają pałąki z zabawkami, jakieś melodyjki, światełka, do tego jak się przełączy guziczek materacyk delikatnie wibruje usypiając malucha. I powiem Ci, że mamusie moich chrześniaków były mi przewdzięczne, bardzo się prezent sprawdził. Albo zajefajne są teraz i na czasie bardzo łóżeczka turystyczne - właśnie kupiłam takie córeczce mojej przyjaciółki, która wczoraj przyszła na świat. No i oczywiście wyroby jubilerskie są zawsze na czasie-to pozostaje na zawsze jako pamiątka. Wszystko zależy od tego czy wolisz kupić coś praktycznego czy raczej pamiątkę :-)

dzieki Asiol, takie leżaczki wibrujace już ma...niestety mała staje się nadpobudliwa kiedy to wibruje :-) chyba pozostanę przy jakimś łańcuszku- o ile babcie już nie kupiły czegoś takiego, bo one to zawsze przed szereg chcą wychodzic- jakby mogły to same zostałyby chrzestnymi i kupowały białą szatkę :baffled:

o co chodzi z "wpisywaniem" :confused:

Hera jak chcesz to podaj datę przyszłej miesiączki a paolajn wpisze Cię na specjalną listę i będziemy wiedziały kiedy testujesz

soglam a ja dopiero w maju testuję bo w kwietniu nie widzimy się z mężulkiem w dni płodne, nooo chyba że będę miała spontaniczną owulację o której mówił mi gin :-D

Cześć dziewczyny :-)

ja już po obiedzie: barszcz czerwony i rybka, ziemniaki, surówka :-)

M. pojechał po swoją mamę, także mam ponad godzinkę dla siebie ;-)

dzieki Asiol, takie leżaczki wibrujace już ma...niestety mała staje się nadpobudliwa kiedy to wibruje :-) chyba pozostanę przy jakimś łańcuszku- o ile babcie już nie kupiły czegoś takiego, bo one to zawsze przed szereg chcą wychodzic- jakby mogły to same zostałyby chrzestnymi i kupowały białą szatkę :baffled:
To moje dzieci chrzestne na szczęście usypiały jak im się tą wibrację włączało :-D To rzeczywiście najlepsza będzie jakaś pierwsza biżuteria skoro to dziewczynka :-) Pomyśl nad bransoletką (któraś z dziewczyn już o tym pisała), moja kumpela kupiła taką chrześniakowi - super pamiątka i ślicznie wygląda na tej malutkiej rączce. Chyba, że np rodzice malutkiej mają w planach przekłucie uszu malutkiej to jakieś malusieńkie kolczyczki możesz kupić :-)

Paolajn, to prosze mnie zapisać na 22 kwietnia :-)
Asiol- dzięki za podsunięcie pomysłu-pogadam z babciami- jak kupią łańcuszek to ja bransoletkę jej sprawię :-)
donia życzę Ci niespodzianki owulacyjnej ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry