Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wiesz co ja swoim chrześniakom kupiłam takie wypasione leżaczki Fisher Price - mają pałąki z zabawkami, jakieś melodyjki, światełka, do tego jak się przełączy guziczek materacyk delikatnie wibruje usypiając malucha. I powiem Ci, że mamusie moich chrześniaków były mi przewdzięczne, bardzo się prezent sprawdził. Albo zajefajne są teraz i na czasie bardzo łóżeczka turystyczne - właśnie kupiłam takie córeczce mojej przyjaciółki, która wczoraj przyszła na świat. No i oczywiście wyroby jubilerskie są zawsze na czasie-to pozostaje na zawsze jako pamiątka. Wszystko zależy od tego czy wolisz kupić coś praktycznego czy raczej pamiątkę :-)A tak poza tym...dziewczęta!! mam problem!! POMOCY
Za dwa tygodnie będę chrzestną...jakiś pomysł na prezent oprócz kasy i srebrnej łyżeczki??

o co chodzi z "wpisywaniem"![]()

To moje dzieci chrzestne na szczęście usypiały jak im się tą wibrację włączałodzieki Asiol, takie leżaczki wibrujace już ma...niestety mała staje się nadpobudliwa kiedy to wibruje :-) chyba pozostanę przy jakimś łańcuszku- o ile babcie już nie kupiły czegoś takiego, bo one to zawsze przed szereg chcą wychodzic- jakby mogły to same zostałyby chrzestnymi i kupowały białą szatkę![]()
To rzeczywiście najlepsza będzie jakaś pierwsza biżuteria skoro to dziewczynka :-) Pomyśl nad bransoletką (któraś z dziewczyn już o tym pisała), moja kumpela kupiła taką chrześniakowi - super pamiątka i ślicznie wygląda na tej malutkiej rączce. Chyba, że np rodzice malutkiej mają w planach przekłucie uszu malutkiej to jakieś malusieńkie kolczyczki możesz kupić :-)Właśnie o niej myślałam...no sama nie wiem. Musze koniecznie pogadać z babciami i przyszłym ojcem chrzestnym.Hera a może ta łyżeczka z wygrawerowaną datą urodzin, wagą i wzrostem w dniu narodzin ?![]()