reklama

Starania po raz pierwszy :)

rastafarianka...mnie tez marzy się pierwsza córeczka...ale jak bedzie synek to się nie obrażę...tak bardzo bym chciała żeby było...zresztą tego wam nie muszę mówić :-) ale Tobie wróże syna :cool2:

reklama
hehe...no to już można coś wymyśleć :) w zależności od tego co ma sie w lodówce/szafkach :) ja miałam cos ala bigosik warzywny- trochę kapusty włoskiej, marchewki, kalafiora, kukurudza, cebulka pieczarki- to wszystko podduszone w sosie pomidorowym (plus kawałki kurczaka). Polecam

A tak poza tym...dziewczęta!! mam problem!! POMOCY
Za dwa tygodnie będę chrzestną...jakiś pomysł na prezent oprócz kasy i srebrnej łyżeczki??

Hejka :-)
oprócz kasy i srebrnej łyżeczki możesz kupić np. łańcuszek z zawieszką będzie mieć maleństwo pamiątkę, jakieś ładne ubranko i dać kaskę, jakąś pamiątkę chrztu są takie fajne książeczki tylko musisz poszukać ... a tak to jak narazie nie przychodzi mi nic do głowy ... jak jeszcze coś wymyśle to napisze :-)

a co do płci dziecka też marzę z moim P o pierwszej córeczce, ale jak będzie synek też będziemy się cieszyć, byle by było zdrowe :-)

mi wszyscy wróżą chłopca, ale ja nie wiem jakoś mnie to nie przekinuje.. ale co tam dziewczynka czy chłopiec i tak jestem najszczęśliwsza na świecie ;)

hera ale się wkręciłas z tym pseudo wróżeniem...lepiej nie rób dziewczynom nadzei...:-)
mojej mamie niby wróżka wywróżyła ze bedzie babcią w tym roku i uparła się na mnie a tu guzik bedzie bo ten cykl juz stracony a z kwietnia bedzie na styczen...wiec dupa nie wróżka...hehe takie to wróżenie
mnie juz przestały jajniki boleć po tej ranne wizycie na szczeście i biore się za jakis obiadek...ja dzis sałatka z zielonej sałaty,fety,pomidorka i ogórka a do tego parówki zapiekane w serku i zupka pieczarkowa ...juz zgłodniałam:-D

doniaa czemu maj dopiero??

reklama
marcową absolutnie byc nie chce ...połowa mjej rodziny jest z marca i ja w czerwcu będę mocno uważac jak do tego czasu się nie uda...ja zreszta się nie stram tylko licze na łut szczescia hehe,bo żadnych obserwacji nie prowadzę...a jakie takie zabawy z wróżeniem mnie nie kręca...niektórzy moga głupio w to wierzyc...

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry