reklama

Starania po raz pierwszy :)

Mag ja też bym chciała żeby któraś z tych naprawdę cierpliwie i długo wyczekujacych maluszka wreszcie zobaczyła te upragnione II .
Wlała by nowe siły i jeszcze większą nadzieję w pozostałe kobietki

Ostatnia edycja:
reklama
dokladnie rok sie starac alb tak jak pok juz ponad dwa lata a co maja powiedziec te co jeszcze dluzej sie staraja ja po roku prawie staran juz mam glupie mysli ze nigdy nie bede miala dzieci itp niby kurcze mlode babki z nas chcemy malego maluszka a tu nic pod gorke a taka 16 zapomni sie raz i pstryk ma... albo te wariatki co usuwaja ciaze ze bo im dziecko nie po drodze:wściekła/y: uff az mi sie cieplo robi

Mag ja też bym chciała żeby któraś z tych naprawdę cierpliwie i długo wyczekujacych maluszka wreszcie zobaczyła te upragnione II .
Wlała by nowe siły i jeszcze większą nadzieję w pozostałe kobietki
Oooo, to ja bym bardzo chętnie zobaczyła już te II kreseczki:-DWiecie co, kiedyś myślałam, że jak zapragnę dziecka to będzie takie proste, pach i już, a teraz, po prawie 2,5 roku łapię się za głowę:szok:No kurcze ile można:wściekła/y:

Czasem własnie myslałam o niesprawiedliwości i o "złej konstrukcji" tego wszystkiego.
Te które nie chcą ...zachodzą i usuwają a te które chcą i mogą stworzyć kochająca i pełną rodzinę maja takie problemy.

oby sie szybko udalo i kazdej z nas szybciutko przybylo kg zwiazanych z fasolka:-D zdrowo sie rozwijaly ale my mozemy sobie gdybac czekac myslec starac sie ale i tak ten u gory jak przyjdzie czas da nam te male szczescie

Iwasek i gdzie tu sprawiedliwosc???

Pola ale my to macierzyństwo docenimy i damy naszym maleństwom miłość jakiej będa potzrebowały a mamy "z przypadku" niestety nie zawsze czują ten instynkt i cierpi na tym właśnie ten niewinny maluszek. Zapewne tez widzicie "mamusie" które ubrane ,wymalowane ciągna dziecko które nie wyglada tak okazale jak rodzicielka. Jak widzę rodzica szarpiacego dziecko...rozniosłabym!

u mnie jedna znajoma z gimnazjum zaszla w ciaze i pierwsze co jak urodzi to chce isc na impreze sie schlac cytuje ja:wściekła/y: wie cno coz nie kazdej kobiecie ta rola tak szybko powinna sie przytrafic a moze moja jakis powod do naprawienia czegos bog to wie

Oj tak, nie ma sprawiedliwości na świecie, zawsze to sobie powtarzam :-( Ale nie ma się co załamywać i poddawac - niedługo my wszystkie będziemy zasuwały z pięknymi brzusiami, a potem z wózeczkami na spacerki:-)IWASEK my to nawet będziemy się mogły razem na spacerki umawiać:-D
No nic kobietki spadam zapanować na jakimś obiadem i ogarnąć dom, bo właśnie się dowiedziałam, że za 4 godziny wpada do nas kumpel z Poznania i przywozi nowe gitary do testowania dla mojego L. więc nie dość, że będzie w domu pewnie cała pielgrzymka gitarzystów i nieprzeciętny hałas, to jeszcze coś do jedzenia trzeba zrobić:-D Do później kochane-pa!!

reklama
czesc dziewczyny dzieki za odpowiedz
moze ja podam swoj wiel mam 26 lat no prawie 27 ;/

do tej pory nie mierzyłam temperatury i nic nie wyliczałam,nie testowałamsie itd itd nie byłam u lekarza i nie robilam badan tak nie lubie chodzic do tych lekarzy brrrrrrrrrrr taki spontan mniej wiecej tylko sobie na oko :) ustalalm kiedy mam dni płodne
teraz zaczełam brac wiesiołek ponoc pomaga ale czy napewno :)
jak czytam te Wasze wypowiedzi to mam wrazenie ze jestem zielona w temacie .....do tej pory nie chciałam miec dziecka bronilam sie przed tym bardzo choc moj maz od dawna juz bardzo chciał wiec nie zglebiałam sie w ta tematyke
nie myslalam ze to bedzie takie trudne :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry