reklama

Starania po raz pierwszy :)

Soglam najważniejsze że wszystko jest ok:-) Pamiętaj o foliku;-)

Magenta nie rób mi apetytu proszę ...;-) jadę na jogurcikach,trzeba na lato sie "odtłuścić" .
Wspominałas cos o ciemnych obwódkach wokół sutków i co?

Hej Big i bardzo dobrze że juz odpoczywasz o stresów pracy :-) Więcej czasu posiedzisz z nami ;-)
Rozumiem ze z maleństwem wszystko dobrze. Nie dokucza Ci jeszcze??:-)

Ostatnia edycja:
reklama
a te obwodki nadal sa brazowe ale tak to nic poza tym sie nie dzieje zreszta ginio jest w planach wiec sie dowiem od czego to i z kad sie to wzielo. wogole kurde doszlam do wniosku ze odwiedze swoje ginia i mojej siory znajoma tez jest ginekologiem i jej ciaze prowadzila wiec ja troszke zmaltretuje hihi zeby cos moze doradzila itp moze jakies inne badania zaleci przebada od a do z

Nie dokucza mi, czasem mnie brzuszek pobolewa. Brzuszek mi sie wydal wiec sie nim szczyce :P
A tak to nuda w sumie. W weekend kupilsmy dwie rzeczy dla malucha, to cieszy. A tak to good. I ta pogoda mm.

Iwasek ,magda no to ja juz wszystko pochszaniłam...eh nie nadążam...a z tym wiekiem moze nie głupia rzecz..zeby lista była hehe jak sie wszystkie pochwalą..
Bigch no dobrze ze wszystko w porządku...u nas straczek przybywa,dwie jeszcze bedą testowąły w marcu a reszta juz kwiecien wiec wiosenny wysyp...i myslę ze każda zamieniłaby zająca w koszyku na fasolke w brzuszku na święta hehe

reklama
To fajnie:-) Jak jestem na zakupach w markecie to szybciutko mijam dział dziecięcy bo zawsze jakies smutasy mnie dopadają jak patrze na te śpioszki małe skarpeteczki itd. Moje szczeście już wie i mnie zagaduje żebym nie myślała bo jak to okreslił późńiej się zamykam i mnie nie ma;-)
Może te kobietki które chcą wpiszą wiek pod nickiem. Bo informacja czy jesteś nowa czy zadomowiona nie ma chyba większego znaczenia:)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry