reklama

Starania po raz pierwszy :)

która to mi napisała,że mam 30 lat :-D jakby to powiedziała moja babcia.. jestem przed 30 :-) dla niej to,że mam 23 lata znaczy,że jestem przed 30 :-)

a ja się tak wciągnęłam w ginekologa,że postanowiłam poszukać fajnego :-)
Jeżeli szukasz fajnego ginekologa, to mogę Ci powlecić jedno nazwisko. Dr Zawadzka To był chyba najlepszy gin u jakiego byłam . Byłam u niej w sosnowcu na zagórzu w sante (ja byłam prywatnie akurat dlatego zrezygnowałam bo na NFZ nie mogłam iść- nie należe do śląskiego)

reklama
ja nawet pisanki oddam za fasolke hihi nie tylko zajaczka zamienie:-) witaj Big kochana odpoczywaj sobie w tak piekny dzien:-) pospaceruj jak tez omijam dzieciece dzialy jak narazie bo tez sie zamykam w sobie jak z moim ukochanym chodzimy po sklepach i kupujemy cos dla jego synka to zawsze gdzies ten moj mnie wciagal w dzial dla niemowlat i pokazywal np ubranko tygryska z uszkami albo jakas inna slodycz a mi sie przykro robilo

Dzięki Big za fluidki;-)

Magenta Moja psiapsiółka dawała mi macać brzuszek i pokazywała ciuszki ...oczywiście u niej byłam twardziel ale jak wracałam do domu to właziłam do wanny i przytulałam się do wody zeby sobie popłakać. ALe to było zanim się dowiedzieliśmy z badań w czym rzecz. Teraz przynajmniej nie mam do siebie pretensji (cały czas myślałam że to ja mam problem i dooopa)
Trzymam gardę i karmię sie nadzieją:-)

wchodzisz w
- swój profil.
-panel kontrolny
-Edytuj profil i prawie na poczatku masz miesce gdzie znajduje sie ten opis"zadomowiony" a pod spodem masz miejsce na swój wpis

Ostatnia edycja:
Dziewczyny zapisałam się do ginka na czwartek na 15.30 :-) także zobaczymy co tam słychać :-) ale żem szczęśliwa :-)

a co do wiosenek mogę zrobić listę pod sygnaturką, jak się któraś nie wstydzi swojego wieku :-)

edit: Iwasek dobry pomysł :-) o tym nie pomyślałam :-)

reklama
ja licze ze kazda z nas zaraz bedzie sie chwalic dwiema krechami:-) i to bez wzgledu na wszystko:-) tak bym chciala zeby ta wiosna nam przyniosla male fasolki bez wyjadku i tego sobie i wam zycze a naszym juz ciezaroweczka zycze duzo zdrowka dla maluszkow i mam i zeby objawy szybko mijaly i wogole bylo pieknie

a ja mam 23 wiosenki w tym roku :-p

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry