Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hera mam nadzieję, że Twój siódmy zmysł nie szwankuje i rzeczywiście posypią się w naszym gronie kwietniowe fasolkiCześć dziewczyny
Paskudny dzień, rano trzeba było do roboty wstawać :-(
Właśnie Magd.a...co z Twoimi badaniami? Masz na dniach iść zobaczyć "co w Tobie siedzi"
A w ogóle to mam dziwne wrażenie że wszystkie dziewczęta z forum mają zbieżne cykle miesięczne![]()
Poza tym....mój siódmy zmysł mi mówi że kwiecień będzie owocny...bociany przylecą![]()
Trzymam za nas wszystkie kciuki, a od przyszłych mamuś przydałyby się świeżutki fluidki 
Magneta a widzisz jednak udało się poprzytulać przed twoim wyjazdem :-) Już sobie wyobrażam jaka dziś zabiegana jesteś i szczęśliwa-niedługo zobaczysz się z rodziną i psiapsiółkami :-)hej dziewczynki nom od rana cichutko ...
a ja mam dzis dziel pelen roboty musze sobie ciuszki wyprasowac spakowac sie musze ugotowac bigos golonke i posprzatac mieszkanko a jutro lece do polski ale sie ciesze:-) znajomi rodzinka zakupy i wogole pyszne swieze pieczywko z piekarni i nasz pyszne wedlinki mniam mniam jestem strasznie nie wyspana zmiana czasu hihia wczoraj mialma okazje z mojim M sie poprzytulac jak cudownie bylo ;-) takie spontanki sa cudowne
IWASEK kochana nie przejmuj się tą flondrą,olej babęDoberek
Nadrobiłam weekendowe klikanieMam nadzieje ze chorowitki już doszły do siebie.
Ex poinformowała go że weźmie pełnomocnika z urzędu który będzie ja reprezentował na rozwodzie bo nie chce płakać albo zemdlećwściekła/y:
)
Ja mam tylko nadzieję że nic nie wymyśliła;/
Właśnie wyszło słoneczko więc mam nadzieję że to będzie miły dzionek. Życzę Wam tego:-)
Ja dokładnie wiem co przeżywasz bo miałam baaaaardzo ciężki rozwód z moim ex i próbował wzbudzać moją litość takimi samymi tekstami, telefonami itp.-ŻENADA!!!Ale niestety jest to standardowe zachowanie jednej ze stron - zawsze się znajdzie jakaś flądra lub "fląder"(ale odmieniłam,pani od polskiego byłaby ze mnie dumna
).IWASEK nie powiem Ci nie stresuj się tą sytuacją, bo wiem z doświadczenia,że to nie jest możliwe,ale zawsze,gdy ta flondra w jakikolwiek sposób da o sobie znać pomyśl sobie, że to Ty tworzysz teraz szczęśliwy, pełen miłości związek z Twoim lubym, a ona to już przeszłość i na pewno już Wam nie przeszkodzi i nie wlezie z buciorami w życie.A jak spróbuje numerów na rozwodzie to znaczy, że jest beznadziejna i chyba ma za dużo kasy na komplikowanie spraw;-)IWASEK to nie jest głupi pomysł - odpuścić sobie troszkę staranki, pomyśleć o załatwieniu wszystkich zaległych spraw, poprzytulać się troszkę bez tego obciążenia psychicznego:-)A poza tym tak jak mówiły dziewczyny-urlopik nawet taki króciutki to ekstra pomysł:-)Nasz weekendowy wyjazd bardzo nam pomógł-wyluzowaliśmy,nabraliśmy troszkę dystansu do tego wszystkiego (do staranek, do problemów życia codziennego), naprawdę polecam:-)Hera to dłuuuga historiaMy mamy jeszcze kłopoty zdrowotne P więc nie ma lekko. Powiem szczerze że nawet przeszło mi przez myśl zeby na razie odpuścić. Niech to wszytsko się powyjaśnia i wreszcie zamknie wtedy na spokojnie możemy wrócic do staranek. Przez ten czas P sie podleczy (mam nadzieję ) . Troche tego za dużo jak na moje nerwy.
Magda spontan to najlepsza metoda na fasolkę :-)
Magneta ja się podpisuję pod słowami IWASKA - wpadaj do stolicy, zaszalejemy troszkę, pobalujemyMag a Ty juz jedną noga w kraju jetses :-) Ja Ci mówie odwiedź stolicę to pobalujemy hehehe

ale moze sie skusze hihi raz sie zyje jeden spontan i wyjazd do stolicy hihi pomysle:-) ja dzis jak w skowronkach jestem pomimo sprzatania garow itp juz tylko mysle jutro jutro oby tylko samolot sie nie rozbil haha
juz laski nagaduje na babska popijawke