reklama

Starania po raz pierwszy :)

W maju chce troszkę odpocząc bo i rozwód i dwie komunie i moje 33 wiosenki... Przyda się chwila na złapanie oddechu.

Mag a Ty juz jedną noga w kraju jetses :-) Ja Ci mówie odwiedź stolicę to pobalujemy hehehe

reklama
oj Iwasek hihi gdybbym miala podrodze hihi ale juz czekam zeby normalnie zobaczyc znajomych psiapsiolki i normalnie z samymi baba sie stunkac haha nareszcie sobie odpoczne od codziennych garow co prawda dzis od 7 nad nimi juz stoje ale te 4 dni spedzam tylko sama dla siebie zakupy relaks jeszcze raz relaks przejde sie do kina troszke poszaleje z laskami tak mi tego brakuje ze normalnie ie czuje jak bym z buszu zostala wypuszczona w miasto

Nie chodze do lekarza na pogoni, a do czeladzi na piaski przeprowadzam się za miesiąc- jeśli nie polecasz nikogo z tamtej okolicy to będę szukała gdzie indziej mojego przyszłego lekarza prowadzącego :-)

Nie wiem jak ten lekarz, bo byłam u niego po tabletki anty, robił mi usg dopochwowe bo też sądził,że coś jest na jajniku ale okazało się,ze nic nie było,ale powiedział,że macica malutka jajniki jajowody w porządku.. ale to było ok. 4 lat temu, a babka gin się nie nadaje na lekarza od ciąży przy mnie dziewczyna płakała w poczekali jak jej powiedziała,że po co się bzykała jak teraz przylatuje do niej z każdą rzeczą, a polożna jest okropna , nie miła opryskliwa, nic nie wytłumaczy...

Magd.a dzięki za sugestie....nie będę testować tamtych lekarzy, zaoszczędziłam sobie stresów, dzięki kochana :happy:

Paolajn kurde...zazdroszczę tych przytulanków...już mi się tak chce...a ty @ nie chce pojechać. Po odstawieniu tabsów chce mi się cały czas, masakra jakaś. Co mam zrobić z popędem? rozchodzić?? :-D

a kochane jak jest wogole w polsce?? zimno?? kozaczki zabierac czy juz zacieplo na nie co prawda chce wziasc zamszowki ale nie chce zeby potem mi goraco bylo

ja pamietam jak moj byl w szwecji ja w polsce a mi sie tak chcialo ze myslalam ze nie dam rady haha poszlam biegac nad warte... i napislam mojemu ukochanemu ze mam taka ochote ze normalnie chyba splone to wiecie co mi odpisla ze mam zadzwonic na straz i powiedziec panu strazakowi ze plone i musi przyjechac ugasic moj pozar albo mam sobie usiasc na slupek haha ale no coz wolalam obcje biegania nad woda pod wieczor cieplo lato bylo a teraz jak od czasu @ wczoraj bbyly pierwsze seksy jak to moj mowi to czulam sie jak nowo narodzona jak dziecko jak dostanie upragniona zabawke :-)

Ostatnia edycja:
hihi Hera przynajmniej Twoje szczęście nie może narzekać :-)
Ja tez miałam stosunkowo udaną noc...:happy2:

Mag na ciepełko się nie zapowiada wiec nie żałuj sobie ciepłych ubranek i butów..niestety

reklama
moj jak mowi ze nie ma ochoty to odpuszczam i wiecie co chwile pozniej sam zaczyna bo jak on mowi jak ty idziesz spac odwrocona pupa to jakos tak sama na mnie dziala. dlatego nie moge zaczesto przy nim chodzic na golaska po chacie bo chyba by nie pracowal:rofl2: mowi ze moja pupa na niego tak dziala jak magnez haha a ja nie mam pupy haha:-p:-D takie male cos z tylu co w sumie plaskie jest hihi malutki kragly posladek

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry