reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
witajcie dziewczyny poweekandowo :-)
Cały weekand miałam zawalony byliśmy u znajomych, siłownia basen dałam sobie taki wycisk że dzisaj zakwasy takie mam ze szok. Teraz własnie siedze z maluszkiem koleżanki, ma 13 miesięcy kochana dziewczynka ;-) Trzymam kciuki za testujące żeby fasolki sie posypały w końcu :-) ja mam nadzieję że tez będę testować w kwietniu no o ile @ nie przyjdzie :-)

No cichutko cichutko :-) ja oglądam Boba Budowniczego z młodym :-) do tej pory on też hamuje mnie przed zaciążeniem :-) kilka godzin z Nim i jestem usatysfakcjonowana :-)

claudusia ja jeszcze dzis do pracy i jak wroce to zaczynam wlasnie weekend hurrra!!!!!!!!!!!!!
magda jak tam u ciebie, kiedy idziesz z tym jajnikiem na usg??? I za ta cytologia??? Martwie sie! I jak tam staranka?

hej dziewczynki nom od rana cichutko ...
a ja mam dzis dziel pelen roboty musze sobie ciuszki wyprasowac spakowac sie musze ugotowac bigos golonke i posprzatac mieszkanko a jutro lece do polski ale sie ciesze:-) znajomi rodzinka zakupy i wogole pyszne swieze pieczywko z piekarni i nasz pyszne wedlinki mniam mniam jestem strasznie nie wyspana zmiana czasu hihi:tak: a wczoraj mialma okazje z mojim M sie poprzytulac jak cudownie bylo ;-) takie spontanki sa cudowne

Cześć dziewczyny
Paskudny dzień, rano trzeba było do roboty wstawać :-(
Właśnie Magd.a...co z Twoimi badaniami? Masz na dniach iść zobaczyć "co w Tobie siedzi"

A w ogóle to mam dziwne wrażenie że wszystkie dziewczęta z forum mają zbieżne cykle miesięczne :-D
Poza tym....mój siódmy zmysł mi mówi że kwiecień będzie owocny...bociany przylecą :-D

witam panienki ja niedługo musze uciekac do pracy ale najpierw musze oganac mieszkanie ,oststnio ciagle sie mijam z moim ale mysle ze w kwietniu bee iala wiecej wolnego,widze ze zlisty starajacych zostałam wykreslona

Doberek:)
Nadrobiłam weekendowe klikanie :) Mam nadzieje ze chorowitki już doszły do siebie.
Hera witam :-)

U mnie było w miare spokojnie po za tym że w sobotę wypłynęło coś o czym nie wiedziałam ( a umowa była ze dowiem sie o każdym telefonie od ex) . Mało tego ,dowiedziałam się od mamuuuuuni .
Zacisnęłam zęby i podczas całej wizyty u rodziny trzymałam fason. Jak wróciliśmy to sie popłakałam i powiedziałam mu że nie taka była umowa. Odpowiedział że zadzwoniła w poniedziałek a ja byłam na niego zła ,mieliśmy ciche dni i nie chciał dokładac. Za kare został w domu a ja pojechałam do siostry na małe % spotkanie.
Ex poinformowała go że weźmie pełnomocnika z urzędu który będzie ja reprezentował na rozwodzie bo nie chce płakać albo zemdleć (:wściekła/y::eek:)
Ja mam tylko nadzieję że nic nie wymyśliła;/

Właśnie wyszło słoneczko więc mam nadzieję że to będzie miły dzionek. Życzę Wam tego:-)

reklama
amalfi i Hera w środę idę na usg :-) i od razu zrobię cytologię :-) ale pewnie na wyniki trochę poczekam :-( zaraz będę dzwonić do ginka umówić się na to usg i ciekawa jestem co mi powie.. przez weekend nie myślałam o tych moich jajnikach jajowodach macicy i zapłodnieniu :-) co do staranek nie staramy się :-) mój M. jako,że porzuciłam tabletki miał zaopatrzyć się w gumki.. do tej pory tego nie zrobił :-D a przytulaliśmy się 2 razy :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry