reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Może w końcu bez pomocy specyfików nudności same cię opuszczą :) to dobrze, że wszystko w porządku u Was :) kiedy kolejne USG? dawaj fluidki :D może 3 cykl starań będzie dla mnie szczęśliwy :) dobrze, że wróciłaś :)

Może w końcu bez pomocy specyfików nudności same cię opuszczą :) to dobrze, że wszystko w porządku u Was :) kiedy kolejne USG? dawaj fluidki :D może 3 cykl starań będzie dla mnie szczęśliwy :) dobrze, że wróciłaś :)
Na razie bez tego leku bym nie dała rady, myślę, że dawkę zmniejszę o połowę ok środy dopiero. Kolejna wizyta 5 kwietnia, zobaczymy jak się ma maluszek i czy dogorywa krwiak.
Dagne fluidki dla Ciebie na 3ci ostateczny cykl starań :) ~~~~~~~~~~~~~~~~

Dziękuję :D łapię :) oby ten krwiak definitywnie zniknął.
No to jeszcze 8 dni i zobaczysz maluszka :)
Jeszcze raz miło Cię, Was! słyszeć:)
Lecę, bo muszę wstać do pracy przedostatni raz (hurrra!!!) i zostaną mi od środy tylko studia dzienne:) i tak się dziwie, że do tej pory jakoś to ogarniałam :) Dobranoć dla Ciebie i dla innych dziewczyn :) spokojnej nocy :)

Dziękuję :D łapię :) oby ten krwiak definitywnie zniknął.
No to jeszcze 8 dni i zobaczysz maluszka :)
Jeszcze raz miło Cię, Was! słyszeć:)
Lecę, bo muszę wstać do pracy przedostatni raz (hurrra!!!) i zostaną mi od środy tylko studia dzienne:) i tak się dziwie, że do tej pory jakoś to ogarniałam :) Dobranoć dla Ciebie i dla innych dziewczyn :) spokojnej nocy :)
Dobranoc Dagne, by za 6 dni doszło do poczęcia Twojego dzieciątka :)

dagne

brzmi jak poczatek zapalenia pecherza. Chorowałam na to przewlekle przez rok tylko u mnie doszlo do tego, ze bez zadnego ostrzezenia nagly bol i od razu krwiomocz a raczej krwiokropelka wyduszana w wielkim bolu.
Pomaga: furagina, sok z zurawiny (syropy herbapolu i jest tez zurawina w kapsulkach), cytryna. Tu nie chodzi o to, ze bylo za ostro. Mogla to byc po prostu jakas bakteria przeniesiona przez Twojego M. Chlopom rzadko szkodza, poniewaz maja, w stosunku do kobiet, np. dluzsza cewke moczową i bakteriom trudniej doleciec do pecherza i czesto sa usuwane razem z moczem przez cewke przechodzacym. A u nas to chwila moment. Jesli taka sytuacja sie powtorzy warto isc do lekarza - przebdac Twojego M, zeby wiedziec jaka bakterie roznosi i wtedy mozna dobrac odpowiednie leczenie dla Was obojga.
Jak sie okazalo po dlugim czasie moje roczne problemy z pecherzem, i w sumie pol roku bycia na antybiotykach, zrzucenie w ciagu 4 miesiecy 7 kilogramow wynikalo wlasnie z tego, ze bylam wrazliwa na jakas bakterie ktora sobie mial moj owczesny chlopak.
żurawina naprawde bardzo pomaga. Trzeba duzo pic! 2 litry dziennie zalecane - chodzi o to, zeby bakterie szybko wysikac, zeby sie nie zasiedziala w pecherzu, bo bedzie bolalo...

donia
zrob Ty tego testa, bo dla mnie to jestes w ciazy, ze hej :)

ael - hej!!

nie przeczytalam wszystkiego... nie mam sily. Mam gosci do czwartku. Od piatku gosci obwozilam na rozne wycieczki i do czwartku bede bywac malo... trzymam kciukasy!!!!

a powiedzcie... co to u licha jest syndrom nocy poslubnej!?

reklama
dzień dobry dziewczyny ;-) ja już od 7 u młodego.. który jeszcze przysypia ;-p zazdroszczę mu ;-) to dziś czekamy na ten obiecany test :-) i trzymam kciuki &&&&&& ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry