reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
hejka wszystkim :)
jej kilka dni mnie nie było na forum i tyle musialam nadrobić zaległości :) Gratuluję wszystkim testującym pozytywnego wyniku, a za te które będą testować dopiero trzymam kciuki :D

Hej :)
dziewczyny mam takie pytanie... miałam wczoraj dość intensywne przytulaski z moim lubym, problem w tym, że dziś tak od południa co chwilę chce mi się sikać. Idę do toalety, siadam, a tu nic - 3 kropelki... nie wiem co jest... troszkę mnie przy tym piecze. Obawiam się, że może mogło być, hmmm, yyyyy za ostro?... ehh.
Od razu sorka, że tak wplątuje ten mój mały problem w nasz staraniowy wątek... mam nadzieje, że to nie problem dla Was :)

ups, widać, że tak jak mówią dziewczyny przypałętało Ci się zapalenie cewki moczowej lub całego pęcherza (boli Cię brzuch w dole?)
jedz dużo wit C, nawet 4 tabl. 3 x dziennie i najlepiej jak jutro zrobisz badanie moczu, będziesz wiedziała czy są bakterie czy tylko stan zapalny. Na badanie moczu możesz wziąć nawet nie sterylny pojemnik, a kosztuje 5 zł

Dzięki Wam dziewczyny za rady:) przed chwilą wzięłam ciepłą kąpiel (siedziałam chyba z pół godz) i tak myślę, że jest lepiej, bo nie latam co 10 min do toalety. I w końcu porządnie oddałam mocz... a nie po 3 krople. W dole brzucha mnie nie kuje, więc chyba nie jest tragicznie. Zrobiłam sobie gorącą herbatę z cytryną. Dotka, z tym syndromem nocy poślubnej to chyba dobra myśl. Chyba muszę zacząć hamować temperament mojego mężusia :) Na wszelki wypadek pójdę jutro do rodzinnego. Wit. C łyknęłam i opatuliłam się kocykiem. Jeszcze raz dzięki za rady i odzew :) normalnie na Was można liczyć :)

a ja jakieś męczarnie przechodzę, tak mnie ciągną pachwiny i promieniuje od jajnika, brzuch boli jak na @, w kościele niedobrze mi się zrobiło
nigdy mnie tak nie męczyło przed @, pewnie dziewczyny z bb mnie tak nakręciły ;)

Dagne by zapobiec syndromu poślubnej nocy przed seksikiem postaraj się wypić dosyć sporą ilość wody, a po stosunku od razu do wucetu i oddać siusiu nawet na siłę, to zapobiegnie zatrzymywaniu się bakterii na cewce. Bardzo dobry sposób bo sama stosowałam :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry