reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Hej, hej, Donia, nic straconego :) jeszcze nie ma @, a poza tym często pierwsza @ jednak jest jak się zajdzie w ciążę :) nie tak obfita, ale pokazuje się. I często dziewczyny mylą objawy i nawet nie wiedzą, że są w ciąży. Także teścik miej pod ręką :)

Donia ja to już raczej po płodnych jestem, ale i tak nie zaprzestaję korzystania z przyjemności staranek :-D Chociaż tak jak mówiłam wcześniej bez parcia w tym miesiącu, mam już skierowanie i nastawiam się, że w kwietniu idę na badanie i pewnie dopiero po nim jak znówu nie będzie wychodziło to zacznę się martwić o nowa ;-)

Dziewczyny dzieki za kciukaski, @ u mnie dala juz zwiastuny pewnie jutro z rana sie rozkreci na dobre, także Donia teraz cala nadzieja w Tobie !!! testujesz jutro???

Dziewczyny dzieki za kciukaski, @ u mnie dala juz zwiastuny pewnie jutro z rana sie rozkreci na dobre, także Donia teraz cala nadzieja w Tobie !!! testujesz jutro???

Dotka w więc nowy cykl i nowe nadzieje, i najprzyjemniejsze w tym wszystkim - starania ;)

ja zatestuję we wtorek, nie mam teraz testu, a jutro jest 14 dzień fazy lutealnej więc jeszcze @ ma czas

Hej :)
dziewczyny mam takie pytanie... miałam wczoraj dość intensywne przytulaski z moim lubym, problem w tym, że dziś tak od południa co chwilę chce mi się sikać. Idę do toalety, siadam, a tu nic - 3 kropelki... nie wiem co jest... troszkę mnie przy tym piecze. Obawiam się, że może mogło być, hmmm, yyyyy za ostro?... ehh.
Od razu sorka, że tak wplątuje ten mój mały problem w nasz staraniowy wątek... mam nadzieje, że to nie problem dla Was :)

Donia zgadza sie to prawdopowodnie zapalenie drog moczowych.... z naturalnych srodkow proponuje zorawinke a z farmakologow uronal (chyab taka nazwa) ale to juz chyba na recepte... proponuje wymoczyc nogi w cieplej wodzie... termofor na nerki ..... i owin się szalikiem w pasie i pod kądre!!

reklama
Dagne tak to zapalenie drog moczowych czesto sie na to mowi "syndrom nocy poslubnej" czesto porpzez otarcie przy stosunku sie tak robi, ja tak mialam kiedys ze 2 razy i mi zalecono uzywanie zeli nawilzajacych zewnetrznie

ja na to bralam na recepte furaginum jest najskuteczniejsze i szybko pomaga

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry