reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
no własnie dotka, Ty już masz termin na testowanie, może będziesz chociaz jedną marcowa mamą
ja mam dziś 26 dc, więc jeszcze trochę (cykle mam 28-29)

pao, ja mówiłam o profesjonalnym masażyście ;))

Objawy to takie jak na @ moga byc wiec zadnych konkretow oprocz tego ze wczoraj mi sie dziwnie zrobilo i mialam uderzenie goraca, a dzis mleczny sluz sie pojawil ale tez delikatne swedzenie, wiec moze jakas infekcja czego bym nie chciala, no i (.)(.) bola tyle

mojemy wyszly kiepskie wyniki wiec szanse sa minimalne
jak mnie nie zaleje w nocy to rano

wiesz, jak to prawnicy mówią wystarczy jeden plemniczek, u Ciebie już po terminie więc jest szansa, podziwiam Cię za cierpliwość, ja już wymarnowałam mój test a teraz zaczyna mnie @powo boleć brzuch beee

Donia ja biore luteine w 2 polowie cyklu i jak ja odstawie to @ przychodzi zawsze na 4 dzien po odstawieniu, czyli to wypada jutro :) i wcale cierpliwa nie jestem, ale tak sobie tym razem postanowilam

dobrej nocy !

@ brak i drugiej kreski na teście tez :P tak wiec nic z tego juz nie bedzie
nie piszcie tylko ze przykro Wam bo ja mam dobry nastroj i wcale sie tym specjalnie nie przejelam bo bylam nastawiona na taka ewentualnosc :)

Ptaszniki to nic strasznego :-D w swoich terrariach pięknie wyglądają i ja się tam do niech nie dotykam ;-) Sama w życiu bym się na nie nie zdecydowała (jakoś to nie mnie kręci) ale to od zawsze było marzeniem mojego m. Uważam ze każdy powinien spełniać swoje marzenia, a druga osoba nie powinna go w tym ograniczać. (oczywiście w granicach rozsądku)

A tak poza tym to witam w tym cudownym słonecznym dniu! :tak: zegarki przestawione? Boże jak już późno, a ja dopiero wstałam :-D

Donia zrób test z porannego moczu i dawaj znać co tam wyszło!!

reklama
hej dziewczyny nie nadąrzam za wami ale staram się w piątek jetem umówiona do nowego gina niestety do mojego są terminy tak zawalone że szok mam nadzieje że coś mi poradzi na te moje długie cykle które coraz bardziej się wydłużają a w tym cyklu zero stresu zero mierzenia temp tylko testy owulacyjne i sama przyjemność bez stresu że temp coś nie taka :) pozdrawiam was wszystkie i życzę miłej i słonecznej niedzieli :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry