reklama

Starania po raz pierwszy :)

Asiol :-) fajnie,że macie dobre serca :-) my mamy prawie 3 letniego shih tzu, 10 miesięcznego amstaffa w maju prawdopodobnie urodzi się moje nowe "dziecko" ;-) kolejny shih tzak :)

reklama
Już jestem... uff.. powiem Wam, że jak dzieci lubią ciocię, to ta ciocia ma wówczas podwójną "pracę" do wykonania :) ale nie narzekam, i jak patrzę na małego 2latka to coraz bardziej chcę własną dzidzię :) moja szwagierka mówi, że mały szybciej nauczył się mówić "ciocia" niż "tata", heheh:D
A co do jajek - nie słyszałam o ich szkodliwości. Donia, a to jedzenie jogurtu? dobry ten twój men :) mój odwraca się przeważnie tyłkiem i zasypia zmęczony ;p

he u nas to ja zasypiam ;) a mój czasem gada do siebie bo ja już słodko chrapię

Mój mi dziś oświadczył,że chce iść na studia.. częściowo mnie zamurowało i nie przyjęłam tej wiadomości entuzjastycznie. Bo teraz już spędzamy ze sobą niewiele czasu, a co dopiero jak będzie miał studia jeszcze. Teraz mój chłopiec biega na treningu..

Oooo Mag.a to będziesz miała trójeczkę :-) Bo jak rozumiem tego szczeniaczka, który ma się urodzić zostawiacie sobie :-)
Skoro Twój facet chce pójść na studia to chyba dobrze, fajnie, że chce się dokształcać :-) Z drugiej strony Cię rozumiem, spędzacie ze sobą mało czasu a studia też go pochłoną niemało :dry:

no szczeniak jest zarezerwowany już rok wcześniej :-) wybierałam hodowlę i matkę szczeniaków która będzie spełniała moją wizję super szczeniaka ;-)

no też się cieszę,że chce się dokształcać, ale wizja spędzanego ze mna czasu mnie przeraża, bo drastycznie zmaleje :-(

Haha! A ja mam caaały zwierzyniec!! Mam trzy fretki (w tym jedną głuchą, ale dobrze daje sobie z "tym" radę) kota, psa na podwórku i około 10 ptaszników. Niedługo być może dołączy do nas też kameleon :-D

Ja mam bzika na punkcie zwierzaków, mój tak samo ale bardziej na punkcie tych terrariowych (pająki, jaszczurki,węże itp) Choć i futerkowe kocha :tak: Boje się troszkę jak później hobby połączymy z dzieckiem zwłaszcza jak okaże się alergikiem, ale mam nadzieje, ze będzie okej ;-)

A mi dopiero dzisiaj test owu wyszedł pozytywny więc i @ spóźni się z 4 dni. Tak więc Paolajn przepisz mnie na 10 kwietnia :tak:

Fifka o na fretkę też chorowałam ;) nawet nazwałam ją oczywiście Fredzia ;) ale nie doszło do zakupu ;( siedzę sama i nikt nawet nosem mnie trąca

a czy myślicie, że można test w 13dc zrobić po południu? mam w domu, taki o czułości 25

Mi ogólnie się wydaje, że te 25 są jakieś takie słabe. Wielu dziewczynom pokazało negatyw, a później okazało się, że jednak są w ciąży. Sądzę, że lepiej kupować te 10. Ja mam 2 opakowania. Czekają na wykorzystanie :) ale to dopiero za 3 tyg.
A dobrze napisałaś 13dc?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry