reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
spacery ok, ale nie wychodzenie na siku przed pracą albo środku nocy :wściekła/y:
kotek też może być, ale niestety kuwetka śmierdzi (wiem, wiem, że jak sie sprząta to nie śmierdzi, ale jak się nie posprząta.... ;) )

dziewczyny mam takie pytanie... czy wiecie moze czy jest jakos naukowo wyjasnione i udowodnione ze mezczyzni nie moga jest duzo jajek ze wzgledu na ich potencje?? bo usłyszałam o tym i myslalam ze to jakis mit ale..... u mojego M w rodzinie je sie bardzo duzo jajek.... M uwielbia jajka i je czesto pod rozna postacia...... moze to ma jakis wpływ na wyniki....

U mnie 28dc @ jeszcze nie ma, jutro powinna mnie powitac, zobaczymy jak sie obudze i nie bedzie to tescik :D
dotka trzymam kciuki za brak @ i za II kreseczki :-)

DOTKA trzymam kciuki zeby @ nie przyszła i zeby na tescie pojawiły sie II kreski ;)
ja dzis pisze prace mgr bo promotorka juz mnie klnie
u mnie owu sie zbliza wiec wieczorem przytulanki przy sex w wielkim miescie ;)
ale wczesniej dluuuga kapiel, maseczka, depilacja ;) ...mmmmmmmmmmmmmm
milego dnia dziewczynki ;)
rasta życzę baaaaaaardzo udanego wieczoru :-)

Ja dziś mam odpowiedzialne zajęcie :-) wykąpać psa :-)
Magd.a przypomniałaś mi o kąpaniu psa - tylko, że ja muszę wykąpać dwa i odkładam to już chyba od 2 tygodni ;-)

a u mnie rano snieg a teraz piekana wiosna w koncu weekend padam na ...
U mnie też o rana śnieg a teraz takie słońce, że aż się chce iść na spacer wiosenny :-)

Dziewczyny trochę się martwię bo strasznie mnie boli jajnik, jak byłam w sklepie to aż mnie zgięło w pół :-( Nie wiem co to może oznaczać, pierwszy raz tak mam :confused:

o kurde , pierwsze słyszę.. też jestem ciekawa czy są jakieś badania na ten temat :-)

Asiol ja tak miałam wczoraj.. nie zazdroszczę :-( a jakie masz futrzaki ? ja ze swoim też się ociągam :-)

mi sie wydaje, że wręcz przeciwnie słyszałam, że mężczyźni powinni jeść jajka, żeby wspomagać jajka ;) byc może chodzi o smażone
w ogóle mężczyźni powinni jeść sporo białka, nie wiem jak Wasi mężczyźni, ale mój zawsze "po" biegnie do lodówki po jogurcik, robi to bezwarunkowo, ale białko jest porzebne do prawidłowego funkcjonowania jąder

Już jestem... uff.. powiem Wam, że jak dzieci lubią ciocię, to ta ciocia ma wówczas podwójną "pracę" do wykonania :) ale nie narzekam, i jak patrzę na małego 2latka to coraz bardziej chcę własną dzidzię :) moja szwagierka mówi, że mały szybciej nauczył się mówić "ciocia" niż "tata", heheh:D
A co do jajek - nie słyszałam o ich szkodliwości. Donia, a to jedzenie jogurtu? dobry ten twój men :) mój odwraca się przeważnie tyłkiem i zasypia zmęczony ;p

reklama
o kurde , pierwsze słyszę.. też jestem ciekawa czy są jakieś badania na ten temat :-)

Asiol ja tak miałam wczoraj.. nie zazdroszczę :-( a jakie masz futrzaki ? ja ze swoim też się ociągam :-)

Ja mam 1,5 rocznego labradora i 2,5 roczną bokserkę :-) Labisia kupiliśmy jak miał 2 miesiące, a bokserkę mój L. uratował w lipcu zeszłego w Łodzi - jakiś skur..... wywiózł ją i przywiązał do drzewa, a ona się zerwała i biegła do domu środkiem ruchliwej ulicy :-( Miała u nas pomieszkać tylko dwa tygodnie na czas, aż jej nie znajdziemy domu ale tak szybko kupiła nasze serca i tak się polubiła z naszym labisiem, że została kolejnym członkiem rodziny :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry