reklama

Starania po raz pierwszy :)

O właśnie...piweczko...lece po mojego redsika (taaa...baba ze mnie) :-) mój chłop wybył na cała noc....więc wiem co czujesz rastafarianko :tak: czasami taki dzień wolny jest błogosławieństwem żeby się odstresowac
Witaj Hera:-) Ale mi smaka narobiłyście na to piweczko - ale ja dziś sobie kupiłam flaszkę martini więc idę po nią ;-) Masz rację Hera czasami aż się prosi, żeby facet gdzieś wyszedł i "dał nam odetchnąć" ;-)

reklama
Po dzisiejszej wizycie u gin dołączam do staraczek w środę na usg zobaczyć co mi się na tym jajniku pojawiło..
amalfi Ty mi to przepowiedziałaś :-D za to ja życzę Ci bliźniaków :-)

Magda wiedzialam heheheh:-D i nie dziekuje, cholernie chce miec blizniaki, temu nie podziekuje;-). Pozniej doczytalam ze masz cos na jajniku i zla cytologie, co tzn zla cytologia??? Objasnij dokladnie, teraz podobno wyniki cytologii sa bardziej opisowe. I ja mam 1 jajnik, milalam gigantyczna torbiel, zmasakrowala mi jajnik, wycieli mi go. Nie zazdroszcze.

hera witaj, wreszcie ktos bardziej w moim wieku a nie 18ka ( bez urazy dziewczyny;-))

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny:-)

Wczoraj pisałam że mieliśmy mieć super romantyczny wieczór z przytulaskami i w ogóle.. myhy nic nie było bo pokłóciliśmy się z moim i obydwoje obróciliśmy się do siebie plecami i poszliśmy spać..eh Ci faceci. Także w tym cyklu na pewno nie bedzie fasolki no chyba że jakis złoty strzał dzisiaj w co wątpię bo dalej jest foch..:-(

Hera witam Cię serdecznie !!

Magd.a trzymam &&&& żeby nie było to nic poważnego !!

Cześć Dziewczyny. A ja wstałam i co zobaczyłam w moim ogródku??Śnieg!!!:szok:
Claudusia głowa do góry, pogodzicie się przed końcem dnia na pewno :tak:
A ja kończę pić kawkę i zabieram się za sprzątanie :-)
Miłej soboty kobietki :-)

Dzieki Wam Dziewczyny za słowa otuchy co ja bym bez Was poczyniła ;-) Mam nadzieje że w połowie dnia nam przejdzie i będzie dobrze :-) Choć czasem tak mnie On irytuje że pozbyłabym się go tak na parę dni:-p i miałabym święty spokój, chciaż na pewno po pierwszym dniu zadzwoniłabym żeby wracał hi hi, no cóż jestem Kobietą mam zmienne humory i nic na to nie poradzę. Raz go kocham, a raz nienawidzę (ale tylko chwilowo) :-)

Dzisiaj za oknem beznadziejna pogoda !! nic mi się nie chce spałabym tylko.. Mojego lubego nie ma od 9 rano ponieważ wybył z domu na giełde jakieś tam szpejostwa kupić. A teraz siedzi w garażu i dłubie koledze przy samochodzie bo coś mu sie tam zepsuło, wczoraj też dłubał 3,5 h i nic z tego dobrego nie wyszło :-) Oj własnie zaczeło padać ble.. a juz myślałam że ten powiew wiosny z ostatnich dni przyniesie jakieś dobre humorki i w ogóle a tu taki zawód..

Paolajn mam nadzieje że podziałamy dzisiaj w sumie ostatni dzień jest żeby udała się fasolka :-( chociaż i tak małe szanse są.. ale może Kwiecień miło będzie mi się kojarzył :-) Trzymaj mocno kciuczki, ja cały czas trzymam za Was wszystkie bardzo bardzo mocno !!

Hej, właśnie dokończyłam czytać zaległości.
Pogoda fatalna, ale pocieszam się, że jeszcze podobno 2 takie dni ma być a od przyszłego tyg po 20 stopni hehe. Ciekawe czy faktycznie...
Magda, będzie dobrze trzymam &&&:)
Uciekam, bo mam chaos mały na mieszkaniu, cały dzień będzie moja szwagierka z dziećmi dziś (2lata, 7 lat) więc pełne ręce roboty, buziaki dla Was. :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry