reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Magd.a, skoro Twoje plany sa odległe, to może przy moim drugi będziesz miała swoje pierwsze :-) Czy szpitale sa tutaj dobre do rodzenia to nie wiem....mieszkam dopiero od roku i narazie jestem na etapie poszukiwania dobrego lekarza ( odwiedziłam trzech, ale to nie to czego szukam). Może masz kogos godnego polecenia?

Sama nie uczęszczam do sosnowieckich ginekologów :-) jeżdżę do Czeladzi na Piaski :-) i widać jakie są skutki :-) mam coś na jajniku, cytologia mi wyszła zła... w środę jadę na usg i na cytologię. Dowiemy się co we mnie siedzi :-)

Sama nie uczęszczam do sosnowieckich ginekologów :-) jeżdżę do Czeladzi na Piaski :-) i widać jakie są skutki :-) mam coś na jajniku, cytologia mi wyszła zła... w środę jadę na usg i na cytologię. Dowiemy się co we mnie siedzi :-)
Za miesiąc przeprowadzam się na piaski :-D Wiem jak bardzo się martwisz wynikami badań, ale głowa do góry...napewno będzie wszystko dobrze. Najwazniejsze zeby zidentyfikować wroga i zniszczyć.....zdeptać....usunąc :)

dziewczyny ale mam fajny wieczor ;) nareszcie moge was poczytac na bierzaco... moj M umowil sie z kolegami a ja smigam po necie pije piwko i takie tam babskie sprawy. marzyłam o tym od tygodnia...
witaj HERA .... ja tez długo czytałam czytałam a pozniej dołączyłam sie do pisania.. babki tutaj sa super i zawsze chetnie pomoga doradza.... trzymam kciuki ;)
ja sobie nasciagalam ksiazek na chomikuj.pl i jestem szczesliwa bo bede miala zajecie w wolnych chwilach ;) polecam Marsjanie i wenusjanki w sypialni ;) tzn cala serie.... ;) rowniez dlaczego mezczyzni kochaja zołzy i dlaczego mezczyzni poslubiaja zołzy....alchemia uwodzenia.... a dla tych ktorzy maja silne nerwy to cichodajke... ;)

O właśnie...piweczko...lece po mojego redsika (taaa...baba ze mnie) :-) mój chłop wybył na cała noc....więc wiem co czujesz rastafarianko :tak: czasami taki dzień wolny jest błogosławieństwem żeby się odstresowac

nooooo tacy faceci to jest to!! ja kiedys w chwili zwatpienia i załamania powiedziałam M zeby poszukał sobie innej kobiety ktora da mu syna... on w takich chwilach przytulał mnie i całowała i mowil ze nie ma takiego zamiaru.... teraz sytuacja lekko sie odwrocila i on mowi zebym szukała dawcy ale pwoiedziałam ze niegdy w zyciu. jesli nie bedziemy mieli dzieci to i tak bedziemy razem i bedziemy sie kochali. najwazniejsze to miec wsparcie w ukochanej osobie

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry