reklama

Starania po raz pierwszy :)

tak, czytałam, przykro mi. Ale nie załamuj się, zróbcie jeszcze raz badania, bo jedne są niemiarodajne. A takie codzienne zalecenia, których przestrzega też mój M, każdemu mężczyźnie wyjdą na dobre.
Kiedy gin zalecił Wam powtórzenie badania?

reklama
spoko... nie załamuje sie... zmienilismy pany.. w czerwcu koncze studia i juz szukam pracy na stałe a nie tylko dorywczej.... w czerwcu bedziemy szykowac nasze gniazdko wiec tez bedzie duzo obowiazkow wiec tez napewno przyda sie moja pomoc. niczym sie nie zalamuje... caly czas uwazam ze predzej czy pozniej ale i na ans przyjdzie czas.... kolejne badania za 4 miesiace... teraz łyka kwas foliowy, wit.c, popoludniu wit.b i dooper herz men a na wieczor salfazin i multiwitamine z zen szeniem....jestem dobrej mysli.

Cześć dziewczynki :)

Kurcze coś kiepsko z tą wiosną-zimno,deszczowo buuuu :-(Ale miałam dziś ciężki dzień - od rana zabiegana. Ale ustaliliśmy wreszcie datę ślubu - od stycznia się za to nie mogliśmy zabrać ;-) Jejku martwię się o She tak długo się nie odzywa - mam nadzieję, że u niej wszystko ok :eek: Wiecie co ja w tym miesiącu w ogóle się nie spinam starankami, staram się o tym nie myśleć. Nastawiłam się już, ze w kwietniu idę na HSG i w ogóle nie myślę o tym, że mogłoby się udać w tym cyklu - i tak jest chyba dla mnie lepiej psychicznie :-)

u mnie nie pada... ale wieje... laski ale znalazlam fajny prezent..... w przyszłym miesiacu obchodze 25 urodziny i mysle nad prezentem... M pyta co bym chciała, a ja kubie praktyczne prezenty. bizuterii nie nosze, bielizne lubie sama sobie kupoiwac wiec i na urodziny poszukam sobie czegos... a własciwie juz znalazlam... lubie czytac ksiazki... romanse uwielbiam... ale panuje wszechobecna mania wampirow... ogladalam zmierzch i film mnie nie ruszył ale myle ze ksiazka bedzie boska.... zastanawiam sie nad nia... aleolubilam pamietniki wampirow i znalazlam komplet ksiazek.. 3 czesc za 50zl. :D :D:-):cool2::cool::happy:

ooo, ja za wamipirami nie przepadam, ale czytam właśnie książkę autorki sagi wampirów Stephenie Meyer "Intruz", zuepłnie inna ale bardzo fajna

mnie pomysłów na prezenty nie brakuje ;)

Po dzisiejszej wizycie u gin dołączam do staraczek w środę na usg zobaczyć co mi się na tym jajniku pojawiło..
amalfi Ty mi to przepowiedziałaś :-D za to ja życzę Ci bliźniaków :-)

reklama
Ja na razie się nie cieszę.. bo tylko w google wpisuje jakieś pierdoły,żeby się dowiedzieć więcej o tym co mi się tam przyczepiło i oczywiście jak to ja już mam wszelkie symptomy raka jajnika, ale tak to tylko ja potrafię. Mam jedynie nadzieję,że ustabilizują mi się cykle z innymi problemami dam radę. No i oczywiście nie życzyć mi zaciążenia.. proszę a wręcz błagam :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry