reklama

Starania po raz pierwszy :)

amalfi w dzien owulki i po owulce tez jest szansa,bo to zalezy jak szybko plemniki docierają...ja w ciąze która się nie rozwinęła zaszłam w 17dc a miałam owulkę 15 dnia,wiec wszystko możliwe...

reklama
magenta ty to masz potencjął...ja tez mam ochotę na swojego ale on ma kiepskie dni wiec nie zmuszam...ale powiem ci ze jakos strania jako strania nie napawają mnie taki optymizmem dlatego przestałam sie strac a na nowo cieszyc seksem...bo to było takie ze teraz mam owulke i dobrze jest sie pokochac a ja wole na spontana...bo jest w tym wiecej radosci jak dla mnie...

Dzięki dziewczyny za rady !! Ja na dzisiaj już kończe trzeba coś w tej chałpie zrobić:-) bo bałagan taki że aż sie płakać chce, potem obiad, po brata do szkoły a potem mała imprezka i przytulaski !! Buziaki dla Was wszystkich i miłego dnia !! ;-)

soglam a skad wiesz kiedy mialas owulke? I napisalam ze jest to mozliwe bo niby jajko zyje iles tam godzin po uwolnieniu 1 dzien czy jakos tak, ale sluz jest juz wtedy inny i mozna zajsc jezeli armia jest dosc silna zeby sie przedrzec przez ten bialy gestszy sluz, a tego nie wiesz ktore plemniki cie zaplodnily czy te stare czy te nowe z 17 dc chyba ze wczesniej sie nie bzykalas raczej w ogole. To wtedy rzeczywiscie te z 17dc cie zaplodnily. Sama wiesz najlepiej

moj tez ma kiepskie dni teraz widze ze juz go ta praca wykancza ciagle nerwowy i wogole i tez na przytulaski nie naciskam ale ostatnie przytulaski byly kilka dni przed @ i teraz celibat pewnie dlugi bo nasz kolega siedzi z nami pokoju nie szuka sobie jak narazie a nie jestem w stanie mu powiedziec idz juz sobie albo bog wie co a kawalerk hmm w trzy osoby to wiecie zero prywatnosci on kolegow tu nie ma wiec nawet nie ma gdzie sobie isc. ale mam nadzieje ze moj zdecyduje sie szybciej wrocic do polski i kurcze tam dzialac bo tutaj chyba wiecej nerwow sil traci niz w polsce na co kolwiek ani odpoczynku ani nic i chyba to najwiekszy problem naszych staranek a co do seksu to powiem wam ze tez ja ostatnio tez zmienilam swoje zasady czerpie kozysci a co ma byc to bedzie juz nie ma co napierac na dni plodne na owulke bo i tak nic z tego jak sie pojawi to bedzie :-D spontan to jest to tylko czasem mysli nie takie jak powinny byc

amalfi generalnie zaszłam wtedy kiedy niepalnowalismy wiec uważalismy co i jak,a 17 dc jakos tak wyszło ze do konca i w ogóle a wczesnie się chyba z tydzien nie kochalismy wiec musiał to byc ten strzał.Owulka fakt mogła się przesunąc maks na 16dc,bo przy 17dc to juz zupełnie sucho było bez sluzu...wiec i takie cuda sie zdarzają...mam nadzieje ze po 2 latach mojemu się nie pogorszyły żołnierzyki...bo przy naszej nieregularności stosunkowej:-)to musimy liczyc na strzały...nie chcemy na siłe kochac się co 2 dni z myslą o starania bo u nas to nie wypali...za duzy nacisk...chyba ze nie wystaramy sie do wakacji a na urlopie to my seksik mamy codziennie jak to w wakacje...wiec wtedy to juz musimy sie wstrzelic...hehe

paoljan
a ja mam teraz tak samo ze sluzem...ale nigdy nie brałam tabletek za to jak uważalismy to zawsze widziałam ten super przezroczysty sluz rozciągliwi a teraz jak na złosc mało go zauważam...grrrr

Ostatnia edycja:
ja tez mialam taki sluz ale od czasu jak lykam wiesiolka jest poprawa i w czasie dni plodnych jest taki jaki powinnien byc:-) teraz 3 cykl go zaczynam brac dziennie po 2 tablatki a czasem po 4 i sa rezultaty a potem hihi moj sie smieje ze w dni plodne plywa i jets powodz:-D

magenta ślisko i mokro w dni płodne to ja mam wewnątrz i jestesmy zadowoleni ale jakby mnie tego sluzu widze na zewnątrz na bieliznie czy papierze...:) a paluchów nie bede sobie co chwilę wkładac i sprawdzac bo nawet jak myje za kazdym razem to czuje potem dyskomfort i zresztą kiedys miałam problemy z ciągłymi zapaleniami i drożdżakami wiec wolę nie ryzykowac...

reklama
a ja nie mowie ze wkladam se paluchy i co chwiel sprawdzam bo widze na wkladkach i papierze:P:-p a jak badam sobie szyjke to raz dziennie i to wieczorem trzba dokaldnie umyc raczki i ja zawsze przed kapiela sprawdzam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry