• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Magenta ja mam takie obwódki w okół sutków cały czas ale faktycznie przed @ i po niej sa bardziej widoczne, hmm.. ale skoro tak nie miałaś wcześniej to nie mam pojęcia a jak wyglądała twoja @?:-)

reklama
@ byla w sumie skapa ale byla moze nie az tak zeby nic nie lecialo bo lecialo tak w miare dobrze ze we wtorek do polski bo az sie teraz zawachalam co to bo zawsze byly hmm takie jak by rozowiutke i umialam je odroznic od tych co mam teraz

amalfi wiem,że teraz to muszę poczekać na okres ten normalny.. a to będzie trudne bo w środę skończyła mi się @ w tej przerwie 7dniowej.

to teraz w jaki sposób mam się dowiedzieć kiedy mam owulkę ? dni płodne/niepłodne ? :-D

Nie mierz tempki poki nie zaciazych w kilka miechow, bo to Ci tylko zaszkodzi, uwierz, padnie ci psycha juz na poczatku, tempke zaczyna mierzyc sie jak juz sa problemy, a ty jeszcze ich nie masz i nie bierz tabsow, powiedz chlopowi zeby sam sie tym trul jak chce sie zabezpieczyc a gwarantuje ci ze nie bedzie;-), i wiem ze specjalnie zapomnialas wykupic hihihihihihihihihihi:-D

claudusia klucie jajnika nie oznacza absolutnie owulki, wiem to na 100% bo miewalam monitoringi i klulo mnie nie wtedy kiedy mialam owulke!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Moim zdaniem jestes przed owulka bo ja zauwazylam ze mnie klulo zawsze przed, np mnie kluje juz od wczoraj albo przed wczoraj teraz jak to pisze tez mnie czasem zakluje, a owulka nie moze trwac 2 badz 3 dni, niemozliwe, owulka tj uwolnienie komorki jajowej z pecherzyla Graffa wiec to raczej trwa krociutko

Czyli to oznacza że owulka dopiero będzie tak?? to w takim razie komórka jajowa teraz sobie wędruje :-)

@ byla w sumie skapa ale byla moze nie az tak zeby nic nie lecialo bo lecialo tak w miare dobrze ze we wtorek do polski bo az sie teraz zawachalam co to bo zawsze byly hmm takie jak by rozowiutke i umialam je odroznic od tych co mam teraz

Z tego co mi wiadomo jak się jest w ciąży to plamienie jest raczej brązowawe i bardzo skąpe. Tak miała własnie moja koleżanka która mylnie wzieła to za @ a okazało się że była już w 2 misieącu ;-)

Dla mnie te owulki,śluzy to szczerze mówiąc abstrakcja :-) teraz widzę trochę błędów.. bo najpierw powinnam się zainteresować naturalnymi metodami a potem brać się za "trutki" :-)

Hej kobietki witam się szybciutko i spadam :-)
Mineralna bardzo Ci współczuję, że przeżyłaś taki koszmar. Mam nadzieję, że teraz będzie Cię spotykało samo szczęście :-)
A co do @ w ciąży ja też wiem, że to są raczej skąpe plamienia i bardziej brązowe niż czerwone, ale tyle niespodzianek płata nam los, że kto wie.....:-)
Miłego dzionka kobietki!!!

reklama
Każda kobieta ma inaczej i chyba nie ma co się sugerować. Moja Asia miała normalny okres w pierwszym miesiącu a w drugim plamienia i zdziwienie jak usłyszała który to tydzień:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry