Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nie mierz tempki poki nie zaciazych w kilka miechow, bo to Ci tylko zaszkodzi, uwierz, padnie ci psycha juz na poczatku, tempke zaczyna mierzyc sie jak juz sa problemy, a ty jeszcze ich nie masz i nie bierz tabsow, powiedz chlopowi zeby sam sie tym trul jak chce sie zabezpieczyc a gwarantuje ci ze nie bedzie;-), i wiem ze specjalnie zapomnialas wykupic hihihihihihihihihihi
claudusia klucie jajnika nie oznacza absolutnie owulki, wiem to na 100% bo miewalam monitoringi i klulo mnie nie wtedy kiedy mialam owulke!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Moim zdaniem jestes przed owulka bo ja zauwazylam ze mnie klulo zawsze przed, np mnie kluje juz od wczoraj albo przed wczoraj teraz jak to pisze tez mnie czasem zakluje, a owulka nie moze trwac 2 badz 3 dni, niemozliwe, owulka tj uwolnienie komorki jajowej z pecherzyla Graffa wiec to raczej trwa krociutko

@ byla w sumie skapa ale byla moze nie az tak zeby nic nie lecialo bo lecialo tak w miare dobrze ze we wtorek do polski bo az sie teraz zawachalam co to bo zawsze byly hmm takie jak by rozowiutke i umialam je odroznic od tych co mam teraz