reklama

Starania po raz pierwszy :)

Cześć dziewczyny.. ja nadal wyleguje się w łóżku ;-) dziś idę na rozmowę o pracę.. nie powiem,że mi nie zależy, bo zależy mi strasznie bardzo :-)
M. w pracy ;-) wczoraj się wyprzytulaliśmy, ale dziecka z tego nie będzie :-D
Chłop mi się na wiosnę obudził :-)

reklama
haha nie wiem czy można nazwać to starankami, bo wczoraj nie wzięłam tabletki, bo gdzieś receptę zapodziałam :-) ale chyba nadszedł czas żeby przestać truć się antykoncepcyjnymi. Ale ze staraniami poczekamy jeszcze :-)

A tak powiedz prawde;-), specjalnie zapomnialas kupic tabsow, co;-)?????? Ja mysle ze juz czas przestac brac to swinstwo i zregenerowac sie po tym swinstwie, zacznij brac kwas foliowy bo po anty tj nawet wskazane, ja biore nadal wczoraj wlasnie kupilam nowe opakowanie, chociaz u mnie staranka narazie zatrzymane sa. Ale kwas foliowy nie zaszkodzi na pewno

Nie nie zapomniałam, gdzieś odpis od recepty zawieruszyłam, a byłam pewna ,że u M. mam jeszcze jeden odpis, no nic podejdę do domu do siebie posprawdzam :-)

Pewnie M. się trochę zasmuciłby tą informacją..że odstawiam tabletki :-D ale kurde zdałam sobie sprawę ,że ja już je biorę ponad 4 lata.

Hejko :)
Magd.a trzymam kciuki i powodzenia!!!

Mineralka to zyczę CI spokoju i szczęścia po tych przejściach.
Młoda dziewczynka z Ciebie i juz tak doświadczona przez życie.

Jak ja sie cieszę że już piatek!!! Padam na pyszczek :-)

hej Dziewczyny!!:-)

Mam do was pytanie, wczoraj mi sie owulka zaczeła i jajnik kuł okrutnie aż mnie w pół zginało czasem miałam tak już, ale dzisiaj wstaje i to samo może troszke mniejsze natężenie bólu ale jednak czuje to cały czas zastanawiam się czy to dobrze czy może coś jest nie teges..Oczywiście owulka przyszła 2 dni wcześniej.. dziwne :szok:

Mineralna tez przeżyłam to co Ty z takim jednym idiotą ale uwolniłam się od niego i mam teraz wspaniałego narzeczonego !! :-) a tamtego wymazałam całkowicie z mojego życia i pamięci poprostu nie istnieje on dla mnie..

A tak w ogóle byłam wczoraj z moim S w kinie na filmie Jeż Jerzy bo tak reklamowali że śmieszniejsze niż sexmisija, tak tak kłamczuchy. Film beznadzieja totalna !! tylko kasa wyrzucona w błoto !! nie wiem co tam było śmiesznego bo jak dla mnie NIC.
Generalnie nie polecam :-)

A jeśli chodzi o diete specjalną związaną z przygotowaniami do ciąży to taka prawda ze mna jest że ja jestem cały czas na diecie, jako dziecko miałam bardzo poważne problemy z żołądkiem a dokłądnie zdiagnozowano u mnie reflux dwunastniczo żołądkowy..nieprzyjemne bardzo żółć z żołądka cofała się z powrotem do przełyku fee.. a druga sprawa to taka że mam tendencje do tycia i niestety żeby trzymać fason:-) musze uważać na to co jem. Ale nie jest to jakaś bardzo restrykcyjna dieta poprostu unikam białego pieczywa, białego ryżu, smażonego, słodycze kocham ale musze ograniczać ale tak to jem wszystko. Mam 157cm i kiedyś wazyłam ponad 70 kg a dla porównania dzisiaj 48-49 kg. Więc jest różnica wcześniej to łatwiej sie było toczyć niż iść hehe :-D A no i oczywiście systematyczne ćwicznia, w lecie bardzo dużo na rolkach jeżdże z przyjaciółkami wieczorkiem tak ze 2-3 godzinki a teraz to basen i siłownia.

A wracając do mojego jajnika, nawet jak chodze to czuje jakby był spuchnięty czy coś...eh

Ale się rozpisałam !! :rofl2:

hej dziewczynki jakas godzinke temu sobie wstalam:-D kawek wypilam uff myslalam ze bedzie sporo nadrabiania ale nie jest tak zle hihi:-) Magda- 3 mam kciuki za rozmowe o prace i obys ja dostala. A ja wczoraj zauwazylam u siebie cos dziwnego ze wokol sutkow ta obwodka zrobila mi sie brazowa ale jestem po @ i to odazu wczoraj zucilo mi sie w oczy bo wczesniej tak nie mialam

Co do bolu jajnika ja mialam tak w zeszlym cylu az zadzwonilam do ginia sie zapytac od czego to itp powidzial mi ze zaliczam sie do jakiegos procentu kobiet ktore tak intensywnie odczowaja owulacje bylo przytulanko dzien przed nia w dzien owu i po niej i nic z tego nie wyszlo ale na nastepny dzien wszystko ustalo nawet kilka godzin pozniej bol ustal a byl tak silny ze miesiaczkowy przy nim to pikus tak mnie zgielo w pol ze szok

Ostatnia edycja:
reklama
Nie mierz tempki poki nie zaciazych w kilka miechow, bo to Ci tylko zaszkodzi, uwierz, padnie ci psycha juz na poczatku, tempke zaczyna mierzyc sie jak juz sa problemy, a ty jeszcze ich nie masz i nie bierz tabsow, powiedz chlopowi zeby sam sie tym trul jak chce sie zabezpieczyc a gwarantuje ci ze nie bedzie;-), i wiem ze specjalnie zapomnialas wykupic hihihihihihihihihihi:-D

claudusia klucie jajnika nie oznacza absolutnie owulki, wiem to na 100% bo miewalam monitoringi i klulo mnie nie wtedy kiedy mialam owulke!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Moim zdaniem jestes przed owulka bo ja zauwazylam ze mnie klulo zawsze przed, np mnie kluje juz od wczoraj albo przed wczoraj teraz jak to pisze tez mnie czasem zakluje, a owulka nie moze trwac 2 badz 3 dni, niemozliwe, owulka tj uwolnienie komorki jajowej z pecherzyla Graffa wiec to raczej trwa krociutko

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry