hej Dziewczyny!!:-)
Mam do was pytanie, wczoraj mi sie owulka zaczeła i jajnik kuł okrutnie aż mnie w pół zginało czasem miałam tak już, ale dzisiaj wstaje i to samo może troszke mniejsze natężenie bólu ale jednak czuje to cały czas zastanawiam się czy to dobrze czy może coś jest nie teges..Oczywiście owulka przyszła 2 dni wcześniej.. dziwne
Mineralna tez przeżyłam to co Ty z takim jednym idiotą ale uwolniłam się od niego i mam teraz wspaniałego narzeczonego !! :-) a tamtego wymazałam całkowicie z mojego życia i pamięci poprostu nie istnieje on dla mnie..
A tak w ogóle byłam wczoraj z moim S w kinie na filmie Jeż Jerzy bo tak reklamowali że śmieszniejsze niż sexmisija, tak tak kłamczuchy. Film beznadzieja totalna !! tylko kasa wyrzucona w błoto !! nie wiem co tam było śmiesznego bo jak dla mnie NIC.
Generalnie nie polecam :-)
A jeśli chodzi o diete specjalną związaną z przygotowaniami do ciąży to taka prawda ze mna jest że ja jestem cały czas na diecie, jako dziecko miałam bardzo poważne problemy z żołądkiem a dokłądnie zdiagnozowano u mnie reflux dwunastniczo żołądkowy..nieprzyjemne bardzo żółć z żołądka cofała się z powrotem do przełyku fee.. a druga sprawa to taka że mam tendencje do tycia i niestety żeby trzymać fason:-) musze uważać na to co jem. Ale nie jest to jakaś bardzo restrykcyjna dieta poprostu unikam białego pieczywa, białego ryżu, smażonego, słodycze kocham ale musze ograniczać ale tak to jem wszystko. Mam 157cm i kiedyś wazyłam ponad 70 kg a dla porównania dzisiaj 48-49 kg. Więc jest różnica wcześniej to łatwiej sie było toczyć niż iść hehe

A no i oczywiście systematyczne ćwicznia, w lecie bardzo dużo na rolkach jeżdże z przyjaciółkami wieczorkiem tak ze 2-3 godzinki a teraz to basen i siłownia.
A wracając do mojego jajnika, nawet jak chodze to czuje jakby był spuchnięty czy coś...eh
Ale się rozpisałam !!