reklama

Starania po raz pierwszy :)

Myśle że z OWU wszystko ok miałam sluz zgodny z opisem w tym okresie a płodne zaczey sie dopiero 20 a tabletke 24h działa.

Ale teraz jestem jeszcze bardziej zdenerwowana patrze na balkon stawiaja rusztowania będa blok ocieplać ale w tej firmie robi mój były facet mam niezbyt przyjemne wspomnienie np pobicia na mieście, albo u niego w domu jak chycił mnie za wlosy i kilka razy uderzył twarza moja w podłoge i takie tam, pozatym czeka mnie z nim sprawa 19 maja w sadzie o porwanie pobicie próbe gwałtu i przetrzymywanie że policja musiała interweniowac bo nie chciał mnie wypuscic

reklama
i tkwiłam w tym związku 11 miesiecy 3 miesiace były też straszne on pił ja chciałam go z tego wyciągnąć i po częsciu udało mi sie ale on zaczął sie na mnie wyrzywać potrafił w markecie i mnie uderzyc na porzystanku potrafił mnie tez uderzyc skopać wyzywać nawet w dzień urodzin mnie pobił , miał pretensje ze chodze w takiej torebce co on nie lubi ze za duzy dekold ze w sukience a co w spodniach mam chodzic jak jest z 40 stopni na dworze? odeszłam anchodził porwał mnie potem poznałam mojego on nadal nachodził ukradl mi telefon do mojego wydzwaniał że jestem ***** ze ma jakeis filmiki erotyczne ze mna potrafił sie kiedys na naszych oczach pociąć

Mój pracuje jako kierownik w Jastrzębskiej spółce węglowej więc ma szerokie macki i wkońcu wiesz kopalnia jas-mos to tez spółdzielnia w któej mieszkamy wiec zaraz jak cos będzie nie tak dzownini by go alboprzeniesli na inna budowe albo zmienili mu pion balkonów który bedzie miał robić...

Hehe że dzis dzień owulacji wczoraj po stosunku wisiałam z 30minut z nogami do góry ^^ Choc i tak troszke wypłyneło :)

No ale wiesz on ma 5 świadków że jaja ja byłam ze na noc do domu nie wracałam ale wiem że sędzia powie nie o to jets sprawa tylko o pobicie i pewnie bedzie pytanie widziała pania tą sytuacje albo oskarzoneggo w tym czasie gdzie indziej . nie rozumie jak on moze powiedzieć że on nic nie zrobił . obdukcji nie mam prokuratura w krakowie wiedziala o tym a mimo wszystko dala sprawe do sądu cyzli musiały byc jakies powody tym bardziej że on juz miał pare rzecyz za uszami bo jakby nie było dowodów to by umozli sprawe, ja nie msuze iść na rozprawe nie zamierzam sie denerowwac jakbym miała powiedziec co on ze mna robił to min 10 lat by dostał a sprawa trwała by z 4 godizny bo ja przezylam horror a ja slepo go usprawieliwiałam że napewno juz nie uderzy bedzie lepiej itd

A to źle .. napewno mojego gdyby mnie uderył nie usprawiedliwiła bym po tamtych 11 miesiacach jestem ostrożna i nie pozwole sobię choc broniłam sie wiedziałam ze z nim nie dam rady wyższy silniejszy
gnojowi
załatwilam prace w spółdzielni mieszkaniowej za dobre pieniadze bo w naszej miejscowosci 2 tysiace zarabiac to duzo
z hazardu wyciaglam z alkoholizmu

i miałam zapłate nie

reklama
mineralna wspolczuje i nie wiem co wiecej napisac, dalabym Ci rade tylko, jako ze mlodziutenka jestes, faceta musisz wybrac sobie takiego jakiego chcesz, ale absolutnie nie miej nadziei ze z gnoja zrobisz aniola! Jak nie chcesz alkoholika, to wez abstynenta poprostu, a nie miej nadziei ze zapiszesz go do AA i uleczysz!!! Ze on sie zmieni dla ciebie! I jak raz Cie sku...... uderzy, a Ty wybaczysz, to uderzy Cie i drugi raz, bo wie ze moze... A To slabi goscie sa, co bija kobiety i dzieci!! Baaaardzo slabi!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry