Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Ale niestety obowiązki - sprawy urzędowe, rozliczyć firmę bo jutro termin skłaania deklaracji, a o obowiązkach domowych już nie wspomnę ;-)Ja też nie mówię, że robię test chociaż on zawsze się domyśla - widzi moje zapłakane oczy :-(Ja swojemu nawet nie mówię że robie,wystarczy że ja przeżywam rozczarowanie.
Avocado pyszotka-mniamFakt, avocado jest pycha, ma specyficzny smak, trochę taki orzechowy wg mnie
murzynek, oj magenta, kusisz, kusiszja smażę frytki, bo mnie nie było w domu więc robię obiad na szybkości
Ael, jeżeli nas czytasz, odezwij się laskawszystko dobrze? jak się czujecie?
a właśnie laski zamawiam towar, więc za ok tydzień jak chcecie to dodam fotki moich "wyrobów"niektóre wiedzą o co kaman
![]()
Oooo dagne już się nie mogę doczekać nowych fotek Twoich wyrobów :-)Ale jazda z tym cukrem, kupuję go całkiem sporo a nigdy nie zwróciłam na to uwagihahaha co do tego cukru, to nie jesteście osamotnioneja też dowiedziałam się o tym dopiero na tym forum
![]()

Fifka strasznie mi przykro, ale trzymam kciuki, żeby jednak szefowa mogła Cię zostawić w obecnej pracy :-)A tam stara.... dowiedziałam się ze najprawdopodobniej stracę pracę... Szefowa szuka jeszcze alternatywy bo nie chce mnie zwolnić, ale chyba nie będzie miała wyboru... a w moim przypadku strata pracy równa się brak starań... bo o prace w Białymstoku jest naprawdę trudno....
Oj tak esencja waniliowa to jest dopiero coś, ale ostatnio nie mogę coś dostać. Zamówiłam u nas w eko sklepie już chyba z miesiąc temu i nadal nie dojechała :-(julka i reszta dziewczyn z tym cukrem tj jeszcze nic, bo czesto w przepisach na ciasto jest esencja waniliowa, i co wtedy lejecie??? Zapach waniliowy prawdopodobnie, a esencja to cos zupelnie innego, wiem, bo mam i pieke ciasta!
Ale rzescie sie rozpisaly szok!!! czy tu nikt nie pracuje??????????????????????????????????