reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
A tam stara.... dowiedziałam się ze najprawdopodobniej stracę pracę... Szefowa szuka jeszcze alternatywy bo nie chce mnie zwolnić, ale chyba nie będzie miała wyboru... a w moim przypadku strata pracy równa się brak starań... bo o prace w Białymstoku jest naprawdę trudno....

Fifka, kurcze to nieciekawie. Mam nadzieję, że jednak uda Ci się zostać w tej pracy. Szukaj czegoś na boku, teraz tworzy się wiele przedszkoli prywatnych (chyba dobrze pamiętam, że pracujesz w przedszkolu?)

Ostatnia edycja:
Dobrze pamiętasz :-D

Ja wiem, że jest ich troszkę, ale raczej nikt nie szuka nowych pracowników. (choć będę próbować) U mnie jest taki problem, ze nie mam pedagogicznego wykształcenia... Mam duże poświadczenie w pracy z dziećmi. W tej pracy "wygrałam" z wykształconymi dziewczynami właśnie dzięki doświadczeniu i zdolnościom jakie posiadam. Szkołę dopiero zaczęłam... (wcześniej studiowałam informatykę, ale stwierdziłam w trakcie nauki, ze BROŃ BOŻE nie chce tego robić w przyszłości...)

julka i reszta dziewczyn z tym cukrem tj jeszcze nic, bo czesto w przepisach na ciasto jest esencja waniliowa, i co wtedy lejecie??? Zapach waniliowy prawdopodobnie, a esencja to cos zupelnie innego, wiem, bo mam i pieke ciasta!

Ale rzescie sie rozpisaly szok!!! czy tu nikt nie pracuje??????????????????????????????????

O kurcze ale miałam do nadrabiania :szok: Ale niestety obowiązki - sprawy urzędowe, rozliczyć firmę bo jutro termin skłaania deklaracji, a o obowiązkach domowych już nie wspomnę ;-)
Ja swojemu nawet nie mówię że robie,wystarczy że ja przeżywam rozczarowanie.
Ja też nie mówię, że robię test chociaż on zawsze się domyśla - widzi moje zapłakane oczy :-(

Fakt, avocado jest pycha, ma specyficzny smak, trochę taki orzechowy wg mnie:)
murzynek, oj magenta, kusisz, kusisz :) ja smażę frytki, bo mnie nie było w domu więc robię obiad na szybkości :D
Ael, jeżeli nas czytasz, odezwij się laska :) wszystko dobrze? jak się czujecie?
a właśnie laski zamawiam towar, więc za ok tydzień jak chcecie to dodam fotki moich "wyrobów":) niektóre wiedzą o co kaman :)
Avocado pyszotka-mniam:-p Oooo dagne już się nie mogę doczekać nowych fotek Twoich wyrobów :-)

hahaha co do tego cukru, to nie jesteście osamotnione :) ja też dowiedziałam się o tym dopiero na tym forum :)
Ale jazda z tym cukrem, kupuję go całkiem sporo a nigdy nie zwróciłam na to uwagi :-D

A tam stara.... dowiedziałam się ze najprawdopodobniej stracę pracę... Szefowa szuka jeszcze alternatywy bo nie chce mnie zwolnić, ale chyba nie będzie miała wyboru... a w moim przypadku strata pracy równa się brak starań... bo o prace w Białymstoku jest naprawdę trudno....
Fifka strasznie mi przykro, ale trzymam kciuki, żeby jednak szefowa mogła Cię zostawić w obecnej pracy :-)

julka i reszta dziewczyn z tym cukrem tj jeszcze nic, bo czesto w przepisach na ciasto jest esencja waniliowa, i co wtedy lejecie??? Zapach waniliowy prawdopodobnie, a esencja to cos zupelnie innego, wiem, bo mam i pieke ciasta!

Ale rzescie sie rozpisaly szok!!! czy tu nikt nie pracuje??????????????????????????????????
Oj tak esencja waniliowa to jest dopiero coś, ale ostatnio nie mogę coś dostać. Zamówiłam u nas w eko sklepie już chyba z miesiąc temu i nadal nie dojechała :-(

Idę spać jutro kolejny ciężki i męczący dzień - udanego piątku Wam życzę ja pewnie się pojawię pod wieczór - już widzę ile będę miała do nadrabiania ;-)

Czy to że dostałam krwawienia po 5 dniach od tej jedynej tabletki anty to OWU mogło sie przesunąć?

cykl średnio 28-29 dni.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Mineralna moim zdaniem popieprzylas sobie cykl. Wzielas jedna tabletke, przyszedl okres, prawdopodobnie po 14 dniach powinna przyjsc owu, ale wiem jak jest po anty czesto nic nie przychodzi. Nie ma owu, nie ma regularnych cyklow. Powinnas skonsultowac to z ginem. Bo teraz nikt Ci nie odpowie czy w tym cyklu bedzie lub czy byla owu, oraz czy juz jestes w pelni plodna.

reklama
Hej dziewczyny:) witam Was porannie:) ale już ja zawsze lecę, bo muszę na 3 godz jechać do pracy.
aaale mi się wstawać nie chciało z łóżka.. masakra, a teraz ziewam na całego.
Jutro ost dzień @ :) jupi :D
pochwalę się, że namówiłam mojego K do spania nago (tzn żeby gacie zawsze zdejmował), nie sądziłam że on taki wstydliwy hehehe:) no i ma nie trzymać laptopa na kolanach. A plusza to sam sobie kupił :) tak na wszelki wypadek:)
pozdrawiam Was i miłego przedpołudnia:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry