reklama

Starania po raz pierwszy :)

Fakt, avocado jest pycha, ma specyficzny smak, trochę taki orzechowy wg mnie:)
murzynek, oj magenta, kusisz, kusisz :) ja smażę frytki, bo mnie nie było w domu więc robię obiad na szybkości :D
Ael, jeżeli nas czytasz, odezwij się laska :) wszystko dobrze? jak się czujecie?
a właśnie laski zamawiam towar, więc za ok tydzień jak chcecie to dodam fotki moich "wyrobów":) niektóre wiedzą o co kaman :)

Ostatnia edycja:
reklama
No to u mnie on gotuje a ja w 98% zmywam :)

a mi jakos niedobrze sie zrobiło

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja napewno pójdę odrazu do lekarza potwierdzić

od razu to lekarz nic Ci nie powie. Dopiero w 5-6tc moze potwierdzic. (liczac od pierwszego dnia miesiaczki)

Dokładnie.

kiedy testujecie?

Ja ok.1-3kwietnia nastepnym poczekam do 8 kwietnia do @

w może kto mi wytłumaczyc dlaczego miesiaczke oznaczacie znakiem @?

@ - bo to wredna małpa jest :)

nie testuje sie tydzien przed okresem. niektore testy pozwalaja na 3 dni przed ale generalnie to w dniu spodziewanej @

Pok, czy ja mam takie dziwne wrażenie, czy dopadł Cię zły humor? :)

tylko wrazenie. robie kilka rzeczy na raz, wiec odpisuje krotko i na temat :) stad wrazenie pewnie:)

Co do testów i wizyt u gina to Pok ma świętą rację :) także lepiej nie robić sikacza za wcześnie, bo niepotrzebnie możemy sobie zepsuć humor negatywem, a potem się okazać może, że niepotrzebnie:) zamiast iść od razu do gina lepiej zrobić betę parę razy żeby sprawdzić czy ciąża się rozwija i w ten sposób się upewnić, a potem umówić do gina. Kiedyś pisałam, że koleżanka poszła 3 dni po sikaczu i tylko się zdenerwowała niepotrzebnie, bo lekarz nic nie powiedział i lekko mówiąc - wyśmiał, że panikuje.

Ewika, ja łapię 1/4 :D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry