• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Ja sobie wymysliłam że jeżeli nie będzie P koło mnie jak zobaczę te dwie kreseczki to dostanie prezent,trzy pudełka jedno w drugim i napis NIEZBĘDNIK. W pierwszym byłby spinacz do bileizny i karteczka "cos do nosa zatkania podczas przewijania" w kolejnym b stopery "gdy będziesz chciał spokojnie spać nie zapomnij wkładac " i w trzecim małe buciki ..nie wiem jaka by była karteczka . ALe znając mnie i spontan to nie ma szans żebym tak się przygotowała ;)

reklama
Zalezy kto ile czeka bo ja sie staram od 8 dni więc może juz jestem a może dziś albo jutro może po jutrze jutro OWU zobaczymy

Wypytałam mamy ile jej zajeło zajście powiedziała że szybko zaszła :) ale wiem że każda kobieta inaczej to przechodzi

wtedy chyba kazda z nas bedzie miala na caly swiat ochote krzyczec ja osobiscie bym odrazu dzwonila do mojego ale on sikacze kaze mi robic zanim do pracy wyjdzie i hihi czeka ze mna w lazience na wynik:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry