reklama

Starania po raz pierwszy :)

amalfi gdzieś zagubiłam wyniki, ale ginka mówiła,że nie jest ciekawie albo III albo IV gr.,że na razie spróbujemy lekami a potem zobaczymy co dalej miałam jechać na kontrolę, ale przez młodego którym się opiekuje nie dawałam rady. Ale na środę wzięłam sobie wolne także sprawdzimy co tam jest czy już nic nie ma.
Była to moja pierwsza cytologia, odkąd chodzę do ginka.

reklama
DOTKA trzymam kciuki zeby @ nie przyszła i zeby na tescie pojawiły sie II kreski ;)
ja dzis pisze prace mgr bo promotorka juz mnie klnie
u mnie owu sie zbliza wiec wieczorem przytulanki przy sex w wielkim miescie ;)
ale wczesniej dluuuga kapiel, maseczka, depilacja ;) ...mmmmmmmmmmmmmm
milego dnia dziewczynki ;)

U Nas ładnie ale pochmurnie :-) a potem padał grad :-) a ja leże w łóżku, co dziwne moje M. kochało się ze mną wczoraj i dziś.. nie wiem co się z tym chłopem dzieje, nie to,żebym narzekała... jestem zaskoczona :-)

reklama
witam dziewczyny, u mnie piękne słoneczko i nawet to, że spadła mi temp. nie popsuło mi humoru. Boli mnie też brzuch przed@powo, eh a już miałam nadzeję, że przepowiednie rasty się sprawdziły
jak jutro nie przyjdzie @ to i tak sobie strzelę teścik, a co!

Paolajn a od czego Cię boli kręgosłup? zauważyłam, że dość często się na te bóle skarżysz

ja bym zaadoptowała yorka, wiem że nie wygląda jak pies ale może się załatwiać do kuwety, a dla mnie to zbawienne ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry