• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Tak myślałam :) ale możesz spróbować, choć myślę, że możesz np się zawieść, tak naprawdę będąc w ciąży :) 25 lepiej robić po dacie @. Ja za poradą innych kupiłam te 10. Ale to oczywiście też zależy od firmy, jaka produkuje testy. Osobiście nie polecam Nova-testu. Chyba Pok pisała, że bardzo dobre są Clearblue. Ja teraz mam 10 Acon ultraczuły.
Trzymam kciuki :) &&&

reklama
ja miałam Quick Vue, miałam bo już nie mam ;) i dwóch kresek też nie mam ;) ale lubie robic testy, a jutro pewnie @ przyjdzie

a jak biorę ten mój test pod światło to coś tam majaczy w testowej kresce, czy to mogą być przeciwciała już naniesione a nie skutek reakcji?

Ostatnia edycja:
Któraś z nas napisała kiedyś, że temp nie do końca można wierzyć, póki nie spadnie do poziomu z 1 fazy, to jest nadzieja :)
Najlepiej wiadomo iść na betę, jest najpewniejsza. A skoro piszesz, że coś tam "majaczy", to może jest nadzieja :) może kup jutro test 10?

Ja pierwszego zakupiłam shih tzu :-) amstaff jest psem mojego M. Ja mam własne m2 a mój swoje :-) ale częściej przesiadujemy u Niego :-) a nie liczę już zwierząt które przewinęły się przez mój dom :-)

no szczeniak jest zarezerwowany już rok wcześniej :-) wybierałam hodowlę i matkę szczeniaków która będzie spełniała moją wizję super szczeniaka ;-)

no też się cieszę,że chce się dokształcać, ale wizja spędzanego ze mna czasu mnie przeraża, bo drastycznie zmaleje :-(
Rozumiem Cię kochana, ja też lubię spędzać czas z moim L. i nie lubię jak "wpada" coś, co nam ten wspólny czas zabiera :no:

Haha! A ja mam caaały zwierzyniec!! Mam trzy fretki (w tym jedną głuchą, ale dobrze daje sobie z "tym" radę) kota, psa na podwórku i około 10 ptaszników. Niedługo być może dołączy do nas też kameleon :-D

Ja mam bzika na punkcie zwierzaków, mój tak samo ale bardziej na punkcie tych terrariowych (pająki, jaszczurki,węże itp) Choć i futerkowe kocha :tak: Boje się troszkę jak później hobby połączymy z dzieckiem zwłaszcza jak okaże się alergikiem, ale mam nadzieje, ze będzie okej ;-)

A mi dopiero dzisiaj test owu wyszedł pozytywny więc i @ spóźni się z 4 dni. Tak więc Paolajn przepisz mnie na 10 kwietnia :tak:
Fifka masz aż 10 ptaszników:szok:Chyba bym umarła jakbym mieszkała z nimi pod jednym dachem;-)Ale kameleona kiedyś bardzo chciałam-niestety nie doczekałam się.

Dotka ostatnio mój mądry Ł jak siedziałam złapał mnie za głowę i nacisną do dołu, że aż mi coś strzeliło w kręgosłupie i boję się, żeby mi nic nie było przez to.
Dagne u mnie mój się jeszcze chwilkę poprzytula i idzie spać ;-).
Asiol ja mam wilczura którego ciocia zabrała jednemu kolesiowi, który z kumplem napuszczał na niego amstafa. Jest strasznie kochany i cały czas zaczepia, żeby go głaskać. Mnie często w tyłek podgryza :-D.
Za jaja powiesiła bym takich ludzi co robią krzywdę zwierzakom. :wściekła/y:
Fifka ja też kocham zwierzaki ale mieszkam jeszcze z rodzicami i nie za bardzo mogę sobie pozwolić na zwierzaki ale mam 2 psy na podwórku. Wilczura i kundelka.
Paolian mam nadzieję, że nic Ci w tym kręgosłupie poważnie nie uszkodził Twój mężczyzna. Oj tak ja też bym tych gnojków, którzy źle traktują zwierzaki potraktowała odpowiednio:wściekła/y:A te uratowane zwierzaki są takie kochane, takie wdzięczne za opiekę i miłość:-)

Ja też będę oglądała sex w wielkim mieście :-) A potem się chyba przerzucę na ten prawdziwy bo mnie dziś wszystko boli i jakoś się kiepsko czuję, a dobre przytulanki są lekarstwem na wszystko :-D Miłego wieczoru kobietki

Paolajn biedna Ty, oby nic Ci nie bylo
Donia to dzis testowalas? jak czuly test mialas? 25?

a zrobiłam sobie wieczorem teścik, 25 i nic, a może któraś z Was jak będzie robiła test to spojrzy pod światło przez ten test i powie mi czy widać tam dwa cienie w miescu C i T. Chodzi mi o to, czy miejsca w których są nałożone przeciwciała dają taki cień pod światło ale oczywiście jeszcze przed użyciem. Ja spojrzałam już niestety po zrobieniu testu i kontrolna oczywiście po byku a na miejscu testowej tylko pod światło widać cień

pao teraz Twój luby powinien zafundować Ci masaż z nastawianiem kręgów, ehh ja kiedyś miałam taki, robiony przez Egipcjanina BOOOSKI, a ja czułam się jak boginia, ehh, i dwa kilo stresu zeszło mi z pleców

Ostatnia edycja:
reklama
Rasta i tak mam w **** swoich innych problemów. W ciągu tego tygodnia dowiedziałam się jak kilkoro znajomych zrobiło się nieżyczliwych jak dowiedziało się o ciąży i tworzą sobie głupie komentarze i teorie, to pomyśl jak mogłam się poczuć po tym co mi wcześniej napisałaś? Trafiłam do szpitala, nie lubię siedzieć w szpitalach, przeżyłam mały koszmar, nudności mnie dobijają wraz z wymiotami samym kwasem żołądkowym. Na dodatek facet który z niczego się zaczął wkurwiać, a ja nawet nie potrafiłam wyczuć dlaczego, chociaż to umiem. Biorę teraz tyle tabletek, że nawet gdy chorowałam 2 lata temu na straszną grypę to tyle nie brałam i tak naprawdę każde krwawienie usadza mnie na kilka dni w szpitalu.
Tylko na razie facet się pokajaj, a reszta jak dobija tak dalej dobija.
Więc ja naprawdę nie potrzebuję komentarzy nt mojego związku które nie jako odebrałam jako zarzut, że robię jakieś dramaty. Chyba każdej z nas wolno się martwić.

Ael martwię się o Ciebie, za dużo się na raz zwaliło, odezwij się jak o czytasz, powiedz chociaż że jest już ok

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry