reklama

Starania po raz pierwszy :)

ja jeszcze nie wiem czy wrócę do hormonów... po prostu pójdę do gina i o tym pogadam, bo wiem, ze prezerwatywy u nas w związku nie przejdą :-D a jako że nie znam innych skutecznych to stąd przypuszczenie ze będą to hormonki...

reklama
Hejko:-)
Ewika gratuluję małego WIELKIEGO człowieka :-) Nie umiem sobie nawet wyobrazić radości jaką odczuwa mamusia patrząca na swoją fasolkę. Oczywiście podpisuję się pod petycją "chcemy zdjęcie brzuszka" . Pomacac się nie da to daj popatrzec :-D

Dagne super filmik,uśmiałam się ! dzięki ;-)

Fifka dostaniesz na bank hormony. To bardzo agresywny lek . Też się kiedyś przykładałam do kuracji ale zrezygnowałam. Lekarz powiedział ze na rok trzeba zapomnieć o dziecku.

Madzia wygooglałaś go?

Iwasek wygóglałam :) nie ma żadnych negatywnych opinii przyjmuje na NFZ a do tego ma gabinet prywatny :-) także jeżeli będzie ok :-) to mam swojego ginekologa :-)

Witam Dziewuchy!! :-)

Ewika gratuluje małego wielkiego szczęścia !!

Pok nie wiedziałam że takie objawy występują jako objaw ciąży. Ale ja raczej u siebie wątpie w to bo niby były sexy ale wydaje mi sie że nie trafiliśmy w ten moment..najważniejszy ;-)
Wczoraj byłam na baseniku i w saunie zrelaksowałam się na maxa i świetnie się czuje oprócz tego że jak weszłam na wage to pokazała mi 0,5 kg więcej..eh co za życie przez całą zimę nie przytyłam ani grama a teraz kiedy zaczyna sie robić łądnie to kg przyczepiają się mnie jak rzep ;D ale zgubie to szybciutko ;P

Ostatnia edycja:
Dzien dobry wszystkim!!!
Fifka a nie myslalas bardziej o zmianie tego leku co juz dostalas???? Niz o zabezpieczaniu sie??? Moze jest jakis zamiennik, ktory nie mam tylu skutkow ubocznych??!!
magda tzrymam kciuki za wizyte u gina, niech ci tam wszystko posprawdza i zrob ta cytologie drugi raz moze, bo nie podoba mi sie ona

Ja mialam juz daaawno nadzerke i wcale wtedy nie uzywalam tamponow wiec mozliwe ze miedzy innymi od tego (skoro tak ginka mowi), ale nie tylko od tego!!! Jak widac.

reklama
Namówię go na tą cytologię :-) i poproszę ,żeby posprawdzał.

Mój chłop zadziwia mnie coraz bardziej, wczoraj byłam w aptece kupić strzykawkę ( bo kupuję dla psa krople na kleszcze większe wlewam do strzykawki i mam na kilka miesięcy i do tego taniej) a Pani do mnie " o i bierzemy to co zwykle?" i idzie do szuflady z antykoncepcyjnymi, ja mówię,że nie,że odstawiłam, na to mi ona a łyka Pani kwas foliowy, ja odpowiadam,że nie. A ona, to proszę brać profilaktycznie, nie zaszkodzi Pani, a przy tabletkach też powinno się to brać. Zachodzę do swojego, i chwila tłumaczenia ,że o dziecko się starać nie będziemy,że nie mam zamiaru go naciągać na dziecko,żeby się nie martwił,że nie dalibyśmy sobie rady finansowo, że dopóki ja nie będę mieć pracy nie ma mowy o dziecku, poza tym musimy Jego psa najpierw wychować,na szkolenie go posłać itp. A on co mi na to...,że gdyby coś to dalibyśmy radę...

Udusić chłopa to za mało :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry